Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927636





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo OCMW : Morsum Magnificat plaatst melding bij het Parket van Leuven-Update1
12 juni 2014
Intimidatie van OCMW Voorzitter Jan Van Herck zal ons werk niet beïnvloeden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.613.700
Tremelo 12 juni 2014

--- Update 1 11:05 13/06/2014
Wonen Vlaanderen.
Volgens Jan Baeten diensthoofd van Wonen Vlaanderen Vlaams Brabant, kunnen zij van ambtswege een inspectie in dergelijke woningen uitvoeren, dat zal in casu wellicht hopelijk ook gebeuren.
--- einde update 1

Het water zal de Tremelose OCMW Voorzitter en CD&V tsjeef Jan Van Herck, dun door de pijpen der illusie stromen indien hij denkt dat intimidaties énige invloed zullen hebben op ons werk in het bestrijden van onrecht, niet conforme, de facto gevaarlijke elektrische installaties en niet conforme woningen, corruptie, incompetentie,edm. Het OCMW van Tremelo is blijkbaar goed in het verhuren van niet conforme panden en waarvoor met belastinggeld te veel huur wordt betaald.

LOI Projecten.

Jan Van Herck is er fier op dat Tremelo goed scoorde in de LOI projecten, nogal wiedes als je alle wetten en regels rond verhuring en huisvesting aan uw laars mag lappen, bij wijze van spreken een hondenhok mag verhuren. Een Armeens asielzoeker werd in 2005 in Antwerpen gedumpt, het OCMW mocht daarvoor voor de Correctionele rechtbank verschijnen. Een andere Armeen Norik B, werd in Tremelo in een huis gedumpt waar onder meer elektrocutie gevaar was, maar hier ondernam niemand iets, alleen de eigenaar hield met behulp van het OCMW de zakken open.

Onwettig.
Armeen Norik B, verhuisde van de Baalsebaan naar de Astridstraat, een krot dat aanvankelijk ook door het OCMW van gewezen Schepen van Sociale-?- zaken Rosa Van Espen werd gehuurd, het regende bij wijze van spreken in dat pand binnen. Nu huurt de Armeen met minder valide kinderen van de dochter van Rosa, maar dan wel in de staat waarin het zich bevindt ...

Onveilig.
In het asielproject van de Kalvennestraat zijn er problemen, sommige van de bewoners worden lastig gevallen door een -gedrogeerd?- persoon die zich toegang verschaft en met de messen zwaait die hij daar in de keuken vindt. Bewoners beklagen zich daarover bij de LOI afgevaardigde van het OCMW van Tremelo maar volgens getuigen zou die gezegd hebben "neem de messen uit de keuken weg", einde citaat. Dat gebeurde, maar de "gestoorde" persoon zou, met alle mogelijke gevolgen van dien, toch nog opdagen. Daarbuiten hebben we ook opgevangen dat personen van Arabische afkomst die in Leuven zouden wonen, het gemunt hebben op een van de bewoners uit de Kalvennestraat. Het is daar duidelijk onveilig en dat is wat wij in eerste instantie van derden, buitenstaanders, maar wel uit de buurt hebben opgevangen.

Bevestigd.
De geruchten die wij hebben opgevangen werden ons ter plaatse mede het gebruik van diverse talen, bevestigd, alleen het OCMW van Tremelo en vooral haar voorzitter, zijn in alle staten dat wij de beerput open maken.

Plicht doen.
Aangezien het duidelijk is dat de politiek in Tremelo grandioos faalt en de bewoners van het pand machteloos staan tegen ons Belgisch corrupt en incompetent systeem, meer zelfs, in die woning gevaar lopen, worden wij andermaal verplicht om het Parket met een melding te informeren. Een woning verhuren die niet conform is en elektrocutie gevaar bevat is strafbaar en dat mag en moet het Parket weten. Het is vreemd dat in een vorige melding in Begijnendijk, het Parket van Leuven dat document naar de gemeente doorstuurde, dat lekte tot in de plaatselijke gazettenwinkel. Of dat kon zal de Hoge raad voor de Justitie nog oordelen. Deze keer maken wij het document zelf publiek. 

Aangetekende brief aan het Parket
  Geïllustreerde bijlage 

Artikel n° : 06/14/5398
Geplaatst : 21:08 12/06/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 13 juni 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.