Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928436





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wonen Vlaanderen : Wat nog niet bij de Raad van State is gebracht!
06 december 2020
Lanaken en Wonen Vlaanderen hielden fraude met huursubsidie in stand
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.736.400
Redactie 06 december 2020

CORRECTIE BEDRAG HUURSUBSIDIE
MM_302_01_Raad_van_State.pdf 
met de waarheid en niets anders dan de waarheid waarvan Morsum Magnificat over alle legaal bekomen bewijzen beschikt.

Update 1

Wonen Vlaanderen en lokale besturen één pot nat.
In dit artikel levert Morsum Magnificat het formeel bewijs dat Wonen Vlaanderen en gemeente Lanaken wegens incompetentie of erger bewust de ogen gesloten hebben voor non conformiteiten. SVK Maasland 200 euro huursubsidie betaalde voor een pand dat niet voldeed aan artikel 5 van de Vlaamse Wooncode. Helaas had Annie geen recht op huursubsidie, SVK Maasland, waar de echtgenote van Marino Keulen werkt, gemeente Lanaken en Wonen Vlaanderen hebben allemaal boter op hun hoofd.

Vlaams Belang.
Deze zaak werd in Lanaken door het Vlaams Belang -Leo Joosten - op de agenda van de gemeenteraad gebracht, maar Leo Joosten werd bij gebrek aan informatie door Schepen Sofie wars cvan kennis ter zake onterecht en brutaal teruggefloten. Ook Jan Penris van het Vlaams Belang stelde vragen aan de minister van Wonen Freya Van den Bossche, maar helaas heeft Jan Penris het resultaat daarvan nooit aan Morsum Magnificat bekend gemaakt. Hoe dan ook is hier een vuil zaakje in de doofpot gegaan!  

Einde update 1
Redactie 18:40 7/12/2020

Stukken uit het artikel MM-302-1:
- Brief van 10 november 2013 Annie aan Marino Keulen.
- Deel van rapport Wonen Vlaanderen met overname teksten uit verslag van Electro-Test.

Dat deze redactie met haar beschuldigingen van incompetentie en politieke invloed van de lokale besturen niet over een nacht ijs is gegaan, tonen we aan op pagina twee en drie van Morsum Magnificat 302-1. Daar wordt ook de rol van gemeente Lanaken aangetoond en het laakbare ervan bewezen. Een ambtenaar van Lanaken en een woningcontroleur van Wonen Vlaanderen sloten de ogen voor technische mankementen zoals elektrocutie- en ontploffingsgevaar waardoor dertig strafpunten in de doofpot werden gestopt en dat voor een pand waarvoor een vette huursubsidie werd betaald!  

Item nog niet bij de Raad van State.

Het argument om de Raad van State duidelijk te maken dat er bij de organisatie van de Vlaamse Regering met de aanstelling van woningcontroleurs iets fundamenteel fout zit, in het aangehaalde geval te Lanaken de belastingbetaler de dupe is, is momenteel nog niet gebruikt en dat is niet het énige. Die woningcontroleur Jan Van A, is voor zo ver ons bekend, nog steeds bij Wonen Vlaanderen aan de slag! Wij vragen ons af, wie die ambtenaar bij Wonen Vlaanderen evalueert?

Meer volgt, we zijn de gazet niet we worden ook niet financieel gesteund en we hebben geen enkele politieke kleur, daarom is Morsum Magnificat wellicht het enige totaal onafhankelijke tijdschrift. 

Artikel: 12-20-7921
Geplaatst:10:38 6/12/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 09 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.