Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926296

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Het "Crapuul" van Rotselaar en de gelatenheid van het parket van Leuven.
23 augustus 2015
Na brief aan de Hoge Raad voor de Justitie werd het radioactief tuig toch verwijderd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.190.200
Brussel / Leuven / Tremelo 23 augustus 2015.

In het kader van de "vuiligheid" van het crapuul van Rotselaar en zijn schandalig smerige streek, laster, eerroof, broodroof en misbruik van de middelen van de Staat, heeft Erik Verbeeck op 9 juni 2009 een klacht geplaatst bij de Hoge Raad voor de Justitie. De reden daarvan was dat de illegale radioactieve opvanger op de Begijnhofkerk te Leuven -en elders- na een Proces Verbaal van het Federaal Agentschap Nucleaire Controle, niet werd verwijderd.

Klachten van Nucleaire Inspecteurs.

Vijftienduizend illegale radioactieve opvangers voor bliksem werden in dit land door gekende, maar ter zake niet erkende bedrijven, illegaal geplaatst. Erik Verbeeck liet ze na acties in 1985 verbieden. Het duurde nog tot 2002 en dit opnieuw na acties van Erik Verbeeck -dus niet van de Groenen of Greenpeace- vooraleer het FANC in actie kwam. Maar na het opstellen van PV's vertikten de parketten het om gevolg te geven aan de PV's van de Nucleaire inspecteurs, hulp van de procureurs. Morsum Magnificat noteerde verschillende klachten dat de parketten de zaken op hun beloop lieten.

Begijnhof Leuven.
En van de eigenaars van illegale bliksemafleiders in Leuven die een Proces verbaal van het FANC kreeg aangemeten waren deze van de kerk van het Begijnhof. Erik Verbeeck werd in zijn activiteiten door het parket van Leuven vervolgd maar het parket bleef blind voor de overtredingen van anderen. Daarom plaatste Erik Verbeeck met document 0906395 een klacht bij de Hoge Raad voor de Justitie waarbij ook het crapuul van Rotselaar is vernoemd. De HR reageerde op 16 september 2009. Frappant is wel dat kort daarop het radioactief tuig van de Begijnhofkerk te Leuven toch werd verwijderd.

DBIS.
Het is het ministerie van Volksgezondheid, meer bepaald de Dienst voor Bescherming tegen de Ioniserende stralingen, de voorganger van het FANC, die de installatie van minstens 15.000 illegale, onnuttige maar zeer gevaarlijke tuigen op de daken heeft toegelaten, waarvan er vandaag nog altijd een aantal aanwezig zijn, en waarvan er veel in het milieu verdwenen zijn. Justitie faalt in de bescherming van de bevolking tegen de gevaren van de radioactieve besmettingen!

Artikel n :  08/15/6101     
Geplaatst : 11:09 23/08/2015

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck   Hoofdredacteur   

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.