Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927162





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
BIVV Respecteerde zelf de veiligheidsvoorschriften niet-MM-241-09-Update2
15 augustus 2015
Persvrijheid moet ook toelaten "Heilige Huisjes" aan te pakken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.181.000
Brussel / Tremelo 15 augustus 2015.

--- Update 2
Rondrijden met verkeersborden.
Morsum Magnificat confronteerde tijdens persconferenties bij herhaling zowel de federale politie als het BIVV inzake het rondrijden met verkeersborden, hoofdzakelijk een -A31 / Werkman en een D1 / Pijl -. Dat is volgens het verkeersreglement verboden. Om bij het BIVV uitsluitsel te bekomen, had heel wat voeten in de aarde. Uiteindelijk was het Karin Genoe die reageerde. De federale politie heeft zich toen wij hun daarover vragen stelden, nooit echt gereageerd. We hebben ervaren, dat men zowel bij het BIVV als bij de federale politie dergelijke vragen stellen, als lastig wordt aanzien, Morsum Magnificat is deze komedie beu, het is show, show en nog eens show.

Afmetingen.
De verkeersborden die op de bestelauto's werden gekleefd voldoen evenmin aan de afmetingen en de wettelijke voorschriften -KB 1 december 1975-. In Tremelo rijden auto's van de gemeente rond met gekleefde borden van twintig centimeter diameter - zie MM_229_21 - , volgens informatie zou dat door Interleuven goedgekeurd zijn. De afmetingen van de borden zijn een weerspiegeling van de bekrompenheid van Tremelo en haar door "Het volk" gekozen bestuur.
--- einde update 2

--- Update 1
Show.
Laat het BIVV werk maken van echte verbetering van de verkeersveiligheid, onder meer het verbod opleggen om, zeker wanneer er geen zicht is op aankomend verkeer. Achteruit rijdend zonder zicht te hebben op het verkeer, eraan deelnemen moet verboden worden. Probleem is natuurlijk wel dat veel automobilisten niet of amper achteruit kunnen rijden. Het BIVV levert wellicht goed werk, maar laten ze de show met Werner Van Cant achterwege laten, Werner zal wel een job als filmacteur vinden, want dat is hij ondertussen wel geworden, geen politie- maar een showman.


Deze grote zakenmensen in Tremelo met grote Duitse wagens, rijden dagelijks meerdere keren achteruit op het fietspad, terwijl ze geen -of pas de laatste meters- zicht hebben op de aankomende fietsers, dat moet in een nieuw verkeersreglement verboden worden.
--- einde update1

Op donviona beweert directeur Kris Verbeeck dat het BIVV altijd open staat voor kritiek, maar Morsum Magnificat zal aantonen dat Kris Verbeeck, die ondertussen een andere functie binnen het BIVV heeft gekregen, liegt in zijn commentaar op die website. Naar aanleiding van het artikel in MM_237_12 waar wij kritiek hebben geuit over de wijze waarop de snelheidstesten in Zolder -Terlaemen- werden georganiseerd en de veiligheidsvoorschriften met de voeten werden getreden, is Morsum Magnificat van de perslijsten van het BIVV verwijderd.

Ook elektrische installatie omloop Terlaemen onveilig.
Omdat de persconferentie in een lokaal van de omloop van Terlaemen waar de elektrische installatie duidelijk niet conform was, plaats vond, had Morsum Magnificat ter plaatse al vragen gesteld aan de Directeur Thierry Deflandre die Morsum Magnificat vertelde dat alles gekeurd was. Dat het gekeurd was, klopte inderdaad, maar Thierry Deflandre vergat wijselijk te vertellen, dat in het verslag van Aib talrijke opmerkingen werden geformuleerd die een omloop als die van Terlaemen -met alle show, glamour en glitter, eraan verbonden -, onwaardig is. Wij willen de lezers van Morsum Magnificat alvast dat verslag van maart 2014 in het kader van het algemeen belang niet onthouden. Het lijkt ons niet overbodig, dat WASO ook daar in Terlaemen eens op bezoek gaat.

Veiligheid altijd en overal.
Voor wie het nog niet weet, zal Morsum Magnificat in het kader van het algemeen belang, altijd en overal de ogen blijven open houden voor veiligheid. Wij stellen vast, dat dat niet gewaardeerd wordt en celui qui dit la vérité doit être exécuté, het zij zo. Morsum Magnificat heeft voor haar activiteiten het BIVV niet echt nodig, maar het typeert wel het BIVV en geeft andermaal een idee hoe dit land functioneert. Een organisatie die de veiligheid hoog in het vaandel plaatst, maar ze anderzijds met de voeten treedt!

MM_241_09_BIVV_Veiligheid.pdf
 
Artikel n° :  08/15/6087    
Geplaatst : 9:24 15/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel. 
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 17 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.