Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936640





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Senioren hebben op 18 mei 2011 helemaal geen hangjongeren ontmoet-Update1
02 juni 2011
Pamperpers ontmoet Genkse CD&V senioren en bezoeken de getto's.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 843.900 -Belstat counter-
Lanaken / Genk 02 juni 2011.

--- Update 1 11:40 3/06/2011
Morsum Magnificat kaart aanwezigheid C3 bord aan.
Bij het bezoekje aan Kolderbos plaatste Morsum Magnificat aan één van de aanwezigen van Stampmedia de opmerking dat er bij de toegang tot de wijk op verschillende toegangswegen een C3 bord staat en dat iedereen die
de wijk via die weg binnenkomt, de facto een verkeersovertreding begaat, het meiske kon niet anders dan dat beamen, maar dat Morsum Magnificat zoiets aankaart ligt nu bepaald niet in de lijn van Stampmedia. Het is onaanvaardbaar dat het verkeersplan bij werken op die plaats een C3 plaatst, nogal wiedes dat de bewoners van de wijk dat bord massaal negeren, wat heeft het voor zin om verkeersborden te plaatsen, het is de taak van de politie om toezicht te houden, maar dat kunnen- willen, of mogen ze blijkbaar niet.



Iedereen die dit bord voorbij rijdt is in overtreding, hoe is het in godsnaam mogelijk dat hier een C3 bord is geplaatst, is er een verkeersplan, heeft de politie van Genk dat goedgekeurd?

--- einde update 1 

Op 18 mei was er een ontmoeting gepland tussen Genkse seniorenraad en "hangjongeren", beide groepen zouden met mekaar praten om zodoende beide generaties dichter bij elkaar brengen, dit zou een beter inzicht geven in mekaars leefwereld, tenminste, zo stond het in een persbericht van stad Genk dd 11 mei 2011. Maar het initiatief was niets minder dan een nieuwe slimme zet van het Genkse CD&V bestuur, er was helemaal geen ontmoeting met hangjongeren, maar wel met zes jongeren van Stampmedia die in Rondpunt,26 een onderkomen en een flinke dotatie hebben gekregen, een zoveelste bewijs dat Genk de media onder elke vorm  -om-koopt.

Morsum_Magnificat_190_03

Spijkers op laag water.
Naar aanleiding van mijn aanwezigheid bij dit evenement werd het mij duidelijk gemaakt dat ik in feite niet welkom was, gewezen CD&V Schepen Thieu Bollen was zelfs zó brutaal dat hij mijn stoel onder de tafel schoof
en mij sommeerde naar Lanaken te vertrekken, maar hij was niet de enige die mij met de nek aankeek. Totaal onterecht werd burgemeester Wim Dries over het vermeend wangedrag geďnformeerd, gelukkig kan het bewijs van het tegendeel -en de nieuwe laster- worden geleverd. Om de belevenissen in Genk even te schetsen, publiceren we hier de ervaringen die ons vanaf 16 oktober 2009 te beurt vielen, de CGKR liet weten dat het "Uitsluiting" is, wat is het verschil tussen uitsluiting en discriminatie.

Document_1008470_uitsluiting_in_Genk_CGKR

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 09 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.