Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927626





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Open Vld noteert het ontslag van lid en Raadslid-MM-241-06-Update1
08 augustus 2015
ANDER NIEUWS uit Tremelo alleen bij Morsum Magnificat.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.175.800
Tremelo 08 augustus 2015.

--- Update 1
De "Omgeving" van vaste OCMW Raadsleden Tremelo.
Met de affaire van het Open Vld gemeenteraadslid, is het derde OCMW Raadslid van de vaste Raad gecompromitteerd met onfrisse praktijken van naasten en / of familieleden waarmee de volledige raad in diskrediet wordt gebracht en het wanbeleid in Tremelo nog eens extra wordt uitvergroot. Dat is het geval met Marleen Willems -zoon-, Leo Van Win -dochter- en Emilie Drugmand -gewezen vriend-. Alhoewel de Raadsleden zelf niet betrokken zijn, is dat wel het geval voor naasten; dochter, zoon, vriend ...Tremelo moet dringend de hand in eigen boezem steken en niet op de pianist -Morsum Magnificat- schieten.

Suikerbonen.
Een voorbeeld van de mentaliteit van OCMW Raadsleden vindt u in deze : Emilie Drugmand was bevallen en deelde in de open raadsvergadering suikerbonen uit. Er was maar één persoon op de publieksbanken, maar die kreeg geen suikerboon aangeboden, meer moeten we daar niet meer over vertellen, dát is Tremelo.
--- einde update 1 18:38 10/08/2015

Morsum Magnificat brengt in haar nummer MM_241_06 weer wat bladvullend gewauwel waarover de gazetten in alle talen zwijgen. Een gazet brengt wat over de gaarkeuken van het OCMW van Tremelo die, omdat ze het niet kunnen runnen, wordt opgedoekt. De bedeling van de warme maaltijd wordt overgenomen door een privé bedrijf, die het dan wel zou kunnen.

Ontslag.
In de volgende gemeenteraad van september 2015 komt het ontslag van Frederik L. -Open Vld Tremelo - aan bod, Frederik wordt vervangen door alweer een nieuwkomer, weer stof voor de gazet die over de zaak nog niets bracht. De nieuwkomer vindt u uiterst rechts op de foto in de gazet van 3 juli 2012.

Ander Nieuws.
Morsum Magnificat heeft ook nog wat te bieden over dat OCMW van Tremelo en de flagrante leugens die de Secretaris durft te onderschrijven en de schandalige wijze waarop het OCMW te werk gaat met de verhuring van woningen. Klap op de vuurpijl is het feit, dat burgemeester Dams een advies heeft ontvangen om een woning die het OCMW verhuurt, ongeschikt te verklaren, maar het OCMW uitgerekend voor die woning in het kader van de indexaanpassing de huur wil verhogen!

Shoppen in Tremelo.
Morsum Magnificat geeft ook twee voorbeelden van een toetsing aan de professionaliteit van winkeliers in Tremelo.

Telenet : Nieuwe wijn in oude vaten.
Morsum Magnificat signaleerde aan Telenet een defect aan hun ondermaats net in de Domstraat, de techneuten van Telenet herstelden, maar lieten twee technische steken vallen. Het Telenet van vandaag is nieuwe -Amerikaanse- wijn in oude vatten.

Een staaltje kunst en kunde van Dams.
Op de website van de Open Vld wordt fier getoond, hoe Paul Dams -nota bene Schepen van Openbare Werken-, bij de eerste steenlegging van de 19 betaalbare huurwoningen in de Regenmortelstraat, een flater van jewelste begaat. Dams legt de mortelspecie op de witte isolatie in plaats van op de stenen! Aangezien de foto iets te laat is genomen, ziet u het truweel wat lager. 

MM_241_06_Tremelo_Diverse.pdf

Artikel n° :  08/15/6079     
Geplaatst : 15:09 8/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.  
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 10 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.