Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926628

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Maatschappelijk belangrijk item moet publiek gemaakt-Update1
01 februari 2015
Als de kontlikpers het niet mag brengen heeft Morsum Magnificat geen andere keuze.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.948.800
Tremelo 01 februari 2015.

Als de klassieke pers, waarvan het "Bestuur" in Tremelo zowat elke dag over "koetjes en Kalfjes" de pen hanteert, maatschappelijk belangrijke items verzwijgt en daardoor het wanbeleid van Tremelo in het zadel houdt, dan moet Morsum Magnificat, ook al is het zelf betrokken, dat schandaal publiek maken. We komen hier andermaal op voor de sociaal onderdrukten in Tremelo die zelfs vandaag nog in huizen wonen die niet in orde zijn met de wettelijke voorschriften, maar zwijgen uit schrik te moeten verhuizen. Als Tremelo beweert dat het "Sociaal" is, dan leveren wij het bewijs dat ze Asociaal zijn en erger, discrimineren.

OCMW en huidige verhuurder in de fout.

Morsum Magnificat legt hier vooral de mentaliteit van het OCMW van Tremelo bloot. De nieuwe Secretaris mag dan nog beweren niet "onder de sloef" van de politiek te liggen, maar het is voor ons het resultaat dat telt en dat resultaat is er niet. Op 27 februari 2014 leverde het OCMW, als huurder van een pand waar in het kader van het LOI 9 jaar een familie met minder valide kinderen werd ondergebracht, een met belastinggeld betaald onwettig attest af. Nu sinds 3 december 2014 blijkt dat het ongeldig attest "gebreken" heeft ingedekt, komen we op een ander terrein terecht. In Morsum Magnificat 235-01 legt Morsum Magnificat de feiten uit zoals ze zijn, ook de flagrante leugens van de verhuurster, leugens die door haar advocaat Steven Vermeylen, gretig worden overgenomen. Wij zullen dan ook aan de Stafhouder vragen stellen tot hoever advocaten mogen gaan in het poneren van leugens en daardoor riskeren dat hun cliënten strafrechtelijk vervolgd te worden.

Te huur.
Op pagina 1 van Morsum Magnificat 235_01_Tremelo_Huren ziet u de foto van de woning die op 17 maart 2014 te huur werd aangeboden, inclusief het bordje TE HUUR. De huurceel met het OCMW van Tremelo was toen pas 17 dagen afgelopen. De verhuurster liet er dus geen gras over groeien en stelde het pand meteen, zonder iets of wat op te knappen, weer te huur, kassa, kassa. Zij verhuurde het per 1 april 2014 alweer en liet de vuile boel aan de nieuwe huurders over. De reden waarom de verhuurster niet meer aan het OCMW van Tremelo zou hebben willen verhuren zou liggen in het feit dat verhuurster zinnens was het pand te slopen, dixit Jan Van Herck op 13 juni 2014.

Liegen.
In de besluiten van advocaat Steven Vermeylen staat te lezen dat het pand niet te huur werd aangeboden, een flagrante leugen nummer één, in het artikel tonen we aan dat er nog méér leugens en zeer onverstandige documenten door de advocaat werden opgesteld die zijn cliënt helemaal ongeloofwaardig maken.

In de kou?
Nu de verhuurster wegens gevaarlijke CV, juridisch als een kat in het nauw is gedreven, maakt ze gekke sprongen en wil de centrale verwarming stil leggen .... 

MM_235_01_Tremelo_Huren.pdf  Meer volgt

Artikel n° : 02/15/5774
Geplaatst  : 17:07 1/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 04 februari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.