Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927635





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Burgemeester Dams is onvolledig in zijn litanie over deontologie.
07 december 2014
Ambtenaren in Tremelo hebben nu nog een groter probleem met een burgemeester als Dams.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.874.400
Tremelo 07 december 2014.

Met de nota van 26 september 2014 die tot doel heeft deze redactie "droog te leggen", wil neo dictator Dams iedereen het zwijgen opleggen. De Tremelose burgemeester moet wel heel veel te verbergen hebben. De nota is een verkapt document dat het grondwettelijk recht fnuikt. Dams, die duidelijk achter al die fratsen steekt, vergeet dat zijn ambtenaren ressorteren onder een wet die al dateert van 1808. De ambtenaren hebben met zo'n burgemeester een groot probleem omdat, indien zij strafbare feiten vaststellen, dat niet "blauw, blauw" mogen laten.

Wetboek van strafvordering.
Van verschillende bronnen hebben wij vernomen dat er bij de laatste verkiezingen "gefoefeld" werd. Er zouden aan de ziekenbriefjes volmachten gehangen zijn, welnu, dat is fraude en ambtenaren die daarvan op de hoogte zijn, moeten volgens art. 29 van het wetboek voor strafvordering in actie komen. Volgens onze bronnen zijn minstens de gemeentesecretaris en andere Raadsleden, onder meer van de N-VA -van toen-, op de hoogte, maar ze zwijgen als een graf.

Art. 29 WsV.
Ambtenaren van Tremelo die meer willen weten over dat artikel 29 kunnen dat vinden op deze link van de FOD Justitie http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_loi/change_lg.pl?language=nl&la=N&table_name=wet&cn=1808111730

Voor wie niet wil gaan zoeken brengen we dat artikel hier :
Art. 29. Iedere gestelde overheid, ieder openbaar officier of ambtenaar [en, voor de sector van de gezinsbijslag, iedere meewerkende instelling in de zin van de wet van 11 april 1995 tot invoering van het handvest van de sociaal verzekerde] die in de uitoefening van zijn ambt kennis krijgt van een misdaad of van een wanbedrijf, is verplicht daarvan dadelijk bericht te geven aan de procureur des Konings bij de rechtbank binnen wier rechtsgebied die misdaad of dat wanbedrijf is gepleegd of de verdachte zou kunnen worden gevonden, en aan die magistraat alle desbetreffende inlichtingen, processen-verbaal en akten te doen toekomen.

Vernietigend verslag.

Al de ambtenaren van Tremelo die weet hadden van het vernietigend verslag van Interleuven waardoor duidelijk strafbare feiten werden bloot gelegd, en die niets hebben gedaan om aan die inbreuken iets te doen, hebben artikel 29 van het Wetboek van Strafvordering overtreden. Met de nota heeft Dams een knuppel in het hoenderhok van het gemeentegespuis gegooid.
   
Verdronken.
We hebben ook de informatie dat er een poos geleden in het zwembad van Tremelo een jonge en geoefende man van om en bij de dertig jaar uit Rotselaar, verdronken is, maar dat werd stil gehouden. Informanten die daarover in kringen van kenners informeerden, kregen een vreemde reactie. Een ander persoon, gewezen burgemeester, kan er zich vaag iets over herinneren. Morsum Magnificat zal dat verder uitpluizen, wie zoekt die vindt, zegt het spreekwoord.

Waar zijn de palen naartoe?

Begin 2014 lagen er een hoop verlichtingspalen voor het gebouw van de gemeenteloods, bronnen hadden voorspeld dat die palen zouden verdwijnen, wat ook gebeurde. Morsum Magnificat stelde daarover met document J1410832 op 13 oktober 2014  vragen aan de gemeentesecretaris maar we krijgen geen reactie? Wat hebben ze weer te verbergen? Wie weet waar de palen gebleven zijn?
 
Artikel n° : 12/14/5697
Geplaatst : 19:34 7/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©

Laatste update ( 07 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.