Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927635





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo OCMW : We leveren het formele bewijs van het wanbeleid-MM-233-04
06 december 2014
OCMW Tremelo brengt mensen niet alleen in problemen maar ook in gevaar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.874.500
Tremelo 06 december 2014.

OCMW door Arbeidsrechtbank veroordeeld


Volgens een gazet waarvan de politiek in Tremelo de pen van de journalist hanteert, was de gulle Sint bij het OCMW op bezoek met een cadeautje voor ieder kind. Maar de gazet verbergt het ware gelaat van het OCMW van Tremelo dat mensen, vooral assertievelingen, nog meer in de problemen brengt. Bij een rechtszaak in 2005 voor de correctionele rechtbank in Antwerpen had de toenmalige OCMW-voorzitter geluk dat de huurder niet aan co-vergiftiging was gestorven. Maar momenteel broeit er weer wat omdat er een aantal mistoestanden werden en worden blootgelegd waarvoor de huidige voorzitter Jan Van Herck -CD&V- nog uitleg zal moeten geven. In de gazet wordt het financieel zieltogend OCMW als gulle schenker voorgesteld, maar anderzijds moet het OCMW bij de gemeente aankloppen voor vierhonderdduizend euro dringende steun! Arme kinderen krijgen geschenken, arme ouderen worden in feitelijk onbewoonbare panden gedumpt!  


Niet conforme woningen.
Een woning aan de Astridstraat die het OCMW destijds verhuurde, was onderwerp van een interventie van de huurdersbond uit Leuven. Nu is dat pand opnieuw bewoond door een gezin terwijl wij er honderd procent zeker van zijn, dat de woning niet in overeenstemming is met het Decreet houdende de Vlaamse Wooncode van 15 juli 1997. Maar de sukkelaars die daar noodgedwongen wonen, durven hun mond in Tremelo -en elders-, niet open te doen. De woning aan de Astridstraat was eigendom van de gewezen Schepen van Sociale Zaken Rosa, het pand zou nu van de dochter zijn. Ook in een andere woning die door het OCMW wordt verhuurd, werd een dame gedumpt die bij derden steen en been klaagt. Ook hier hetzelfde ; "zwijgen uit schrik om buiten gezet te worden", Tremelo is een neo dictatuur. Daarom maken wij, om die sukkelaars in Tremelo te beschermen, geen gewag van adres van het pand. Maar we blijven de zaken onderzoeken, ook al sturen Dams en zijn acolieten nog honderd nota's om deze redactie overal te weren.

Ketel Centrale verwarming.

De woning aan de Baalsebaan 57, die van de schoonzuster van Schepen "Wiske Maes" van 2005 tot februari 2014 door het OCMW werd gehuurd en al die jaren feitelijk onbewoonbaar was, heeft wéér geheimen prijsgegeven. Het OCMW liet op 28 februari 2014 een factuur afleveren voor onderhoud van de ketel van de Centrale Verwarming door Wim V.D. uit Tremelo. Uiteraard was dat document waardeloos en onwettig. Wim V.D. kreeg daarvoor een Proces Verbaal aangemeten en zal later via AMMC de rekening krijgen. Omdat de eigenaar -Jeanine V., een ex zaakvoerder van enkele bedrijven- van de woning aan de Baalsebaan hardleers is, heeft ook zij een Proces Verbaal ontvangen, Jeanine V. heeft dat te danken aan de incompetentie van het Tremelose bestuur.

Voor de kar.
De eigenares kreeg wellicht nog nooit in haar leven tegenwind van iemand met kennis van zaken. Goed wetende dat ze fout zit, wil ze niet met haar huurders praten, spant wijkagent J.V., voor haar kar en als dat niet helpt, verstopt ze zich achter haar ouderdom, gezondheid en schuift de hete aardappel door naar haar dochter Martine en schoonzoon Anthony. Dat zijn de grote zakenmensen van Matreco waar men het evenmin nauw neemt met de privacywet en het innemen van het openbaar domein, maar die, zoals het in Tremelo schering en inslag is, mede decadentie het "breed" laten hangen, terwijl hun bedrijven Matreco, FOMA, Margaux-Invest, Milservice en MMT samen 300.000 euro verlies draaien!

MM_233_04_OCMW_Tremelo.pdf volledig artikel 

Artikel n° : 12/14/5692
Geplaatst : 10:38 6/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.