Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927215





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Wiske en Paul moeten hun taak waarvoor ze gezworen hebben respecteren-MM-231-07
19 oktober 2014
De story over Paul Dams als vermeend Schepen van Private Werken ?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.795.100
Tremelo 19 oktober 2014

Schepenen, in casu Marie-Louise alias "Wiske" Maes en Paul Dams, Schepen van Openbare -private?- Werken moeten de wetten waarvan ze gezworen hebben ze na te leven, ook daadwerkelijk naleven. Interleuven plaatste enkele opmerkingen voor het gebouw van de turnzaal aan de Baalsebaan 287, Schepen Maes moet hier haar verantwoordelijkheid niet ontlopen.


Gevaren.

Artikel 135-1 van de gemeentewet handelt over loshangende delen van gebouwen die op het openbaar domein kunnen terecht komen. In de Turfweg is dat het geval; het is de plicht van de burgemeester om maatregelen te nemen, maar de burgemeester denkt "heer en meester" te zijn en op niets te moeten letten. Het spreekwoord "als niets komt tot iets, kent iets zichzelve niet". Aan de Turfweg zijn er al onderdelen van de dakgoot naar beneden gevallen, Dams moet optreden.

Schepen van Private Werken?.
In Morsum Magnificat komen we terug op de heisa die Dams destijds maakte omdat er in de loods met krijt op een metalen riooldeksel een opschrift was aangebracht .... lezers krijgen exclusief de foto te zien.

Wiske in de bres voor familie.

De heibel rond het toen in feite ongeschikte pand aan de Baalsebaan dat het OCMW gedurende negen jaar voor een dikke stuiver van de schoonzus van "Wiske" huurt, escaleert, daarvoor zorgt de politiek in Tremelo zelf. Er werden ondertussen ten laste van de technicus -?- die het onderhoud niet mocht doen, al een PV opgesteld, maar ook het familielid van "Wiske" onderging hetzelfde lot. Daarbuiten werden de Inspectie RWO en de Gouverneur op de hoogte gebracht van de handel en wandel -hand en spandiensten?- van het Bestuur in Tremelo.  

MM_231_07_Tremelo_Wiske.pdf

Artikel n° : 10/14/5610
Geplaatst : 19:16 19/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 22 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.