Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927330





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi affaire in boekvorm : Een tipje van de sluier-Update1
01 juni 2013
Lobbymachine om uitbrengen boek te boycotten draait op volle toeren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.089.400
Hasselt / Lanaken 01 juni 2013

--- Update 1 15:30 21/05/2013    2.089.400
Vrijheid van meningsuiting en persvrijheid.
Sommigen weten nog altijd niet, dat Morsum Magnificat een totaal onafhankelijk -hoe klein dan ook- medium is en niemand bepaalt wat wij brengen of niet, dat geldt óók voor de klokkenluiders zelf. Indien wij het nodig achten om bepaalde zaken publiek te maken, zullen wij dat ook doen, de verantwoordelijke uitgever zal daarvoor de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen. Alleen afspraken waarvoor de redactie haar akkoord van "niet publicatie" gaf, worden gerespecteerd.
--- einde update 1

Schrijver Reinold Vallinga ondertekende in december 2012 een overeenkomst om het verhaal van de klokkenluiders te brengen, het boek zou in augustus 2013 worden uitgebracht, maar er gebeurde niets tot Vallinga in april 2013 een e-mail met een kwakkel stuurde waarom hij het boek niet zou schrijven, de echte reden zou elders liggen. Hoe dan ook, Vallinga hield de klokkenluiders vijf maanden aan het lijntje om dan af te haken.

Lobby.
Sinds 15 mei 2013, dus twee weken geleden, is er met ondergetekende als auteur van het boek, een nieuwe schriftelijke overeenkomst afgesloten. Ook nu gaat de lobby tegen het uitbrengen van dat explosief boek onverminderd verder. Eén eerste lobbyist is een gevallen professor wiens naam we, omdat het een publiek persoon is, zouden kunnen publiceren, maar het niet de moeite vinden om het te doen. Het water zal de lobbyisten dun door de pijpen der illusie stromen indien zij denken dat hun boycot énig effect zal hebben, integendeel, hun lobbywerk zal zelfs geen vertraging veroorzaken en eerder als een potloodscherper fungeren.

Eigen beheer.
Vooral Vera Vrancken is vastberaden en als er geen uitgevers zijn die door het lobbywerk en het overwegend financieel belang - zoals Van Halewijck - de culot hebben het boek te brengen, dan zal het in eigen beheer op de markt worden gebracht. Als sommige klokkenluiders zelf geen stokken in de wielen gaan steken, waarmee de auteur terdege rekening zal houden, zal het manuscript bij leven en welzijn, binnen ongeveer drie maanden klaar zijn, dat kan zelfs zonder de medewerking van sommigen van de klokkenluiders die nog steeds onder druk staan of worden gezet.

Procureur Rubens.
De rol van Procureur Rubens in deze -en andere zaken- zal met voldoende bewijsmateriaal worden aangetoond. De Hasseltse Procureur met de ijzeren handen in fluwelen handschoenen houdt in dit -en andere- dossiers alle strafrechtelijke vervolgingen van fraudeurs tegen, ergo, maakt zich in het geval van Vera Vrancken schuldig aan strafbare feiten, waaronder laster en machtsmisbruik onder meer wegens het aanwenden van "voorrang van rechtsmacht". Ook de zaak van het Remostort rond de afvalmaffia van afvalbaron Machiels en de fraudeaffaire met de Turkse vakantieflats rond Wellens en Colson komt in het boek ter sprake.  De houding van de Procureur is een rechtstaat onwaardig, misschien komt deze zaak nog bij het Europees Hof terecht. Zelfs de advocaat van HaZoDi en een broer van Ingrid Lieten hebben kritiek op de methodes van Procureur Rubens.

Stevaert en Reynders.

De rol van de Hasseltse burgemeesters Herman Reynders en Steve Stevaert en details over diens afpersingsaffaire zullen in een passage eveneens uit de doeken worden gedaan; “Het Volk”  mag en moet weten hoe socialistische leiders à la Steve Stevaert, die een voorbeeldfunctie hebben, zich in de maatschappij gedragen en duizenden euro’s in ruil voor sex afdokken aan publieke vrouwen, deze daarvoor zelfs in hun villa gaan opzoeken. In het boek worden belangrijke elementen gebracht die de pers heeft verzwegen of nooit mocht brengen zoals dat het geval is met de Vrt journalist Wim Van Den Eynde die de Panorama II uitzending wegens een interventie van Ingrid Lieten - de bakkersvrouw en MM-169 -niet mocht brengen en zich daarover bij Luc Rademakers beklaagde.

Artikel n° : 06/13/4976
Geplaatst : 9:02 1/06/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 02 juni 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.