Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927347





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Boerenkrijg voor de Correctionele Rechtbank.
17 maart 2013
Verdediging van Luc S. gaat af als een gieter.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.000.300
Tongeren / Genk / Lanaken 16 maart 2013.

Vorige artikels over dit onderwerp:

15 oktober 2012
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4974&Itemid=2
7 december 2012
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5040&Itemid=2

De zaak van de burenruzie in de Onafhankelijkheidslaan te Genk werd op 15 maart opnieuw voor de Correctionele rechtbank te Tongeren gebracht, de verdediging van Luc S. is met zijn demonstratie faliekant in de mist gegaan, de Procureur en de Voorzitter konden er niet mee lachen, het was méér dan een slag in het water.

Klacht.
Na ons objectief online artikel van 7 december 2012 legde Linda, de vrouw van de beklaagde Luc S. bij de politie van GAOZ klacht neer tegen Morsum Magnificat, óók de huisvriend Ihsan K. deed dat. Morsum
Magnificat heeft uiteraard aan de politie voldoende bewijsmateriaal afgeleverd dat moet toelaten de klacht naar waarde te schatten. Morsum Magnificat komt daar wat Ihsan K. betreft nog op terug. Mocht het Tongerse Parket beslissen om te vervolgen, dan zal Morsum Magnificat het bewijsmateriaal voorleggen dat Linda een groot aandeel heeft in de burenruzie en de escalatie ervan, als het tocht, staan er altijd twee deuren open, ook de Voorzitter van de Correctionele rechtbank had dat in de vorige zitting al duidelijk gemaakt. Vreemd is wel dat huisvriend Ihsan in de rechtszaal weer niet te bespeuren was.

Onvriendelijke Voorzitter.
Op het einde van de zitting wilde Morsum Magnificat aan de Voorzitter een verklaring afleggen om aan te tonen dat Linda in deze burenruzie een grote rol speelt, de Procureur had in haar requisitoir ook al in die richting
gepleit. In een telefoongesprek van 15 oktober 2012 verklaarde Linda aan Morsum Magnificat over Luc  "mijn man is echt door het lint hoor" en over haarzelf zegt Linda "op een bepaald moment was ik over mijn limiet", wat wil zeggen dat daar dingen gebeurd zijn die hun oorsprong vinden bij de toch wel vreemde situatie bij de familie S. waarin de vrouw een grote rol speelt. Maar de Voorzitter van de Correctionele Rechtbank had geen interesse voor een verklaring van Morsum Magnificat, zeer vreemd vinden wij dat, een rechter die geen belangstelling heeft om toelichting te krijgen. Trouwens we hadden van een Voorzitter toch een wat vriendelijker, de facto professioneler reactie verwacht, het komt ons over dat Voorzitter Croonenberghs -gewezen onderzoeksrechter- met veel tegenzin zetelt, iets wat in de omgang met de advocaten ook te merken is.

De uitspraak in deze zaak wordt verwacht op 12 april.

MM_212_05_Boerenkrijg_Genk.pdf 

Artikel n° : 03/13/4877
Geplaatst : 22:25 16/03/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.