Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929455





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Leuvens Parket: Hoeveel invloed heeft Dirk Claes ? UPDATE 1
25 november 2007

Procureur des Konings  bij "Boeres" het café van Dirk Claes.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 373.900
Ternat / Rotselaar 25 november 2007.


Update 2 - 25 november 2007 - 21:00u
De getuige die Procureur des Konings in café Bij Boeres te Wezemaal op een bepaalde datum, dag en uur heeft gezien, dat onder ede wil verklaren, heeft  dat vandaag andermaal in een fax aan de redactie bevestigd.
Het is uiteraard niet verboden, dat een Magistraat op cafébezoek gaat, maar als de kroegbaas een bekend politicus is en enkele tijd later op een ongewone toon (familiaire) een brief aan die Procureur schrijft in plaats van bijvoorbeeld klacht in te dienen (zoals bij Fans Van Bael) dan moeten er toch vragen worden gesteld.


Upate 1 - 25 november 2007 12:30u
Wegens de uitlatingen van Dirk Claes in Het Nieuwsblad van 24 november 2007 over de dossiers bij het Parket te Leuven, gaat Erik Verbeeck klacht indienen.
Het feit dat Claes informatie heeft over dossiers (tenzij het van de meester manipulator -Tweeling- grootspraak is) betekent dat art.458 van het strafwetboek overtreden werd.
De klacht gaat niet bij het Parket te Leuven terecht komen, volgens Claes hebben ze er daar al genoeg, buiten dat klagen veel Advocaten dat er te Leuven te veel politieke inmenging is.
We hopen dat er elders in België, zoniet in Europa nog gerechtigheid te vinden is, het is niet de eerste keer dat de Belgische Staat een blauwtje loopt.



Een café is een publieke gelegenheid, iedereen mag er komen (tenzij verbod door Rechter opgelegd), maar als een Procureur in café Bij Boeres komt waarvan de kroegbaas Dirk Claes is en diezelfde Dirk Claes aan diezelfde Procureur in een te familiaire stijl over Erik Verbeeck brieven schrijft waarin diverse leugens staan, wordt de scheiding der machten aangetast.


Naar aanleiding van het artikel omtrent het OCMW van Begijnendijk van 24 november in Het Nieuwsblad laat Bart Claes zijn naamgenoot en kroegbaas te Wezemaal uitspraken doen over Erik Verbeeck en het Parket van Leuven.
Wij vragen ons af hoeveel invloed de Rotselaarse CD&V politicus bij het Parket te Leuven wel heeft ?

1.Lees hier het dagartikel Justitie Leuven en Dirk Claes  
2.Lees hier de  brief van Dirk Claes  over Erik Verbeeck aan de Procureur te Leuven schreef. 
3.Lees hier de  reactie van Erik Verbeeck (PDF) aan de procureur des Konings Ivo Carmen waarop tot op heden geen reactie is gekomen

1.2.3. vrij te downloaden tot 27 november 2007

Meer in Morsum Magnificat 148

Erik Verbeeck

www.morse-press.be

Laatste update ( 22 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.