Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929455





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Begijnendijk overtreedt Wet 26mei02-UPDATE 1
24 november 2007
Steunzoekers ondermeer niet correct geïnformeerd.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 373.700
Ternat / Begijnendijk 24 november 2007.


Update 1 – 26 november 2007 19:00u

Reactie van een lezer :

In het verleden (toen Bèreke Verhaegen nog leefde) stond er regelmatig  een zwarte Mercedes met kenteken KAB740 op de oprit bij Lizette Verbeeck (nu is het een witte, maar met een andere nummerplaat -nvdr-). Volgens het “Openbaar gerucht” zoals men dat in Begijnendijk noemt, waren heel wat personen op de hoogte van de verhouding, sommigen staken de draak met de veelvuldige aanwezigheid van Verhaegen, zou hij daar de gazet komen lezen, met de kaarten spelen en dies meer.
Morsum Magnificat geniet mijn steun, maar het is een georganiseerde politieke misdaadbende.

Naam en adres bij de redactie bekend.



Dat de journalist van Het Nieuwsblad in zijn artikel van vandaag geen objectief verslag heeft gemaakt zal Morsum Magnificat aantonen.   Het komt het OCMW van Begijnendijk goed uit om met het beroepsgeheim te schermen, nogal wiedes als men veel te verbergen heeft. 

De juiste toedracht dat het OCMW van Begijendijk zich barbaars opstelt ligt in het feit, dat freelance onderzoeksjournalist Erik Verbeeck maar beter uit Begijnendijk kan opstappen, hij ziet en weet te veel en dat kunnen de MGB dictators en sjoemelaars in Begijnendijk (en elders) missen als kiespijn. 
Gatlik journalisten als Bart Claes  (Het Nieuwsblad) die schrijven wat de politici willen dát moeten ze hebben, persvrijheid dat bestaat alleen op papier.

   
Wet 26.05.2002.
Toen Erik Verbeeck op 10 september 2007 om 09.00u samen met zijn echtgenote uit de woning werd gezet (zonder reservekledij, etc.) stuurde men het koppel vanuit Begijnendijk naar een crisisopvangcentrum te Halle bij Brussel, (dit niettegenstaande Begijnendijk al dagen op voorhand wist wat er zou gebeuren).
Volgens art. 17 van de Wet van 26.5.2002 moet het OCMW correcte inlichtingen verstrekken, zowel van de plichten als van de rechten, maar dat deed Begijnendijk niet.

Lees hier het dagartikel  OCMW Begijnendijk II   - vrij te downloaden -

www.morse-press.be

Laatste update ( 27 november 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.