Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927681





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Falend woonbeleid wordt in 22 door MM verder op de korrel genomen-Update1
01 januari 2022
De redactie gaat nu als laatste politieke partij de PVDA nader bekijken. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.408.100
Redactie 01 januari 2022 


De website van Morsum Magnificat werd in 2021 maar liefst
zonder dat iemand daarvoor betaalt 3.452.200  keer bezocht !
Denken dat we één euro via het Paypal account zouden ontvangen is dromen.
 

-- Update 1
Het ereloon van Vermassen ....
We ontvangen van een lezer een reactie over advocaat Jef Vermassen & Partners en dat is niet het eerste commentaar over de mediaman. In 2014 was het ereloon voor één "zitting" al 7.500 € ! We hebben Jef Vermassen over de drie klachten die we van zijn gewezen cliënten hebben ontvangen, om een reactie gevraagd en tevens verzocht de wettekst voor te leggen dat journalisten, die over formeel bewijsmateriaal beschikken, die partij alvorens daarover te publiceren, toch "verplicht" om een reactie zouden moeten vragen. We zijn benieuwd wat de reactie van Jef Vermassen zal zijn. Als reactie van een lezer op de passage in MM-315-1 over de onbekende erelonen van Jef Vermassen ontvangen we een document van 24 februari 2014 dat van een medewerker zou komen. Een andere cliënt zou drieduizend euro aan Vermassen hebben betaald, maar daarvoor nooit een factuur ontvangen! In de derde zaak stuurde Vermassen & Partners een document naar een derde die geen mandaat had, is dat soms schending van het beroepsgeheim?

Ook hierover hebben we Vermassen om een reactie gevraagd.
-- einde update 1
12:11 2/01/2022

PVDA.
Nu de hautaine Peter Mertens bij de PVDA de plaats ruimde voor Raoul Hedebouw, gaat deze redactie deze partij nader bekijken en of zij de naam op te komen voor de arbeiders wel waard zijn? De PVDA voerde de voorbije dagen een actie met het bussen van folders "Energie is geen luxe", de BTW naar 6% willen brengen, hopelijk heeft de PVDA ook berekend hoeveel de staatskas daardoor aan inkomsten gaat verliezen die ze dan elders moeten recupereren en het "volk" van de drup in de regen terecht komt, politici houden hun handen alleen in de winter als het koud is, in eigen zakken. 

We gaan zeker verder met de woonproblematiek.
Heel recent hebben we meerdere keren vernomen en zelf vastgesteld dat kandidaat huurders op de tippen van hun tenen moeten lopen en eenmaal gehuurd alleen mogen knikken en slikken en op tijd de huur betalen. Verhuurders kunnen gerust verder gaan met het verhuren van niet conforme, ongeschikte en zelfs onbewoonbare panden, behalve als deze redactie in de buurt, of betrokken is. Het is absoluut nodig dat Morsum Magnificat haar ondankbare taak "het aankaarten van het verhuren van niet conforme panden " blijft verder zetten, óók al durft niemand ons daarin steunen gaan we door !

FOTO : Aan de Oplintersesteenweg 217A staat er in het gemeenschappelijke technisch lokaal een gasgestookt CV toestel opgesteld, de gaskraan is geopend en er zijn duidelijk problemen onder meer de uitlaatbuis - systeem A die alleen gassen uitstoot - die terecht komt in een koker waardoor mogelijk gassen in de bovenliggende appartementen kunnen terecht komen. De IGS woningcontroleurs die Tienen aanstelden hebben dat niet gezien! De controleur die op 15 december 2021 in het kader van het beroep langs kwam, heeft dat wél gezien. Burgemeester Partyka weigert de brandweer te sturen en de klacht wegens onbehoorlijk bestuur bij ABB is nog in behandeling.  

Opnieuw voor de vrederechter.
Op 10 januari zal het nieuwe geding van het ondertussen door de burgemeester van Tienen ongeschikt verklaard appartement aan de Oplintersesteenweg 217A/033 te 3300 Tienen, voor de vrederechter van het kanton Tienen worden gepleit, de verhuurder die destijds als aannemer het gebouw optrok kan uiteraard een advocaat - lees beroepsleugenaar - betalen, de huurders hebben die mogelijkheid niet en maken in hun conclusies dan ook geen gebruik van stemmingmakerij, leugens en laster! Opnieuw heeft de meester leugenaar het wars van enige kennis ter zake over "sabotage" omdat opnieuw is aangetoond dat woningcontroleurs, nu van de IGS moeten ophouden met het alleen meten van de aanwezigheid van een beschermingsgeleider aan de stopcontacten met aardpen.     

Sauls Place faalt.
We hebben gehoopt dat Saul van der Bijl diens belofte zou inlossen en de deadline van 31 december 2021 voor de nieuwe website www.morsum-magnificat.com zou gerespecteerd hebben, maar helaas voor de zoveelste keer was die belofte de dito smoes! Saul had op die manier de oude schulden tegenover MORSE-Press Vof uit de onderzoeken in de zaak L.K. kunnen wegwerken, nu is een andere partij doende om een broodnodige nieuwe website op het getouw te zetten, het oude Mambo systeem is immers in de nabije toekomst niet meer vatbaar op veilig gehost te worden. 

Meer volgt zeker, dit item heeft grote maatschappelijke waarde en vooral : "we zijn de gazet niet " die moet leven van de abonnees, abonnees die wij net hebben, zelfs niet willen ! We worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat zeker de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 01-22-8271
Geplaatst: 15:31 1/01/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 02 januari 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.