Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925690





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen : Dankzij Morsum Magnificat toch weer een kléin beetje veiliger-MM-314-3
13 december 2021
Tweede schot voor de boeg van Partyka, na snelle tussenkomst Fluvius een succes.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.238.200
Tienen 13 december 2021 

Morsum Magnificat na een dip weer op naar meer dan 300.000 maandelijkse paginabezoekers 


-- Update 1
De lokale besturen hebben de klassieke pers in de hand!
Op het moment dat Morsum Magnificat op 14 december - zie artikel - begaan was met de onveilige laagspanningsnetten en de interventie van Fluvius System Operator cvba aan de Aarschotsesteenweg 188, was de klassieke pers op het voetbalveld van KVK Tienen samen met de burgemeester en haar kliek om de heraanleg van het voetbalveld en de Tiense tennisclub te verslaan. Het volk dat denkt, dat die journalisten zelf initiatieven kunnen nemen en ongecensureerd artikels in de gazet brengen verkeren in een hoge graad naïviteit en uitgerekend dat wiegt de goegemeente in slaap. De lokale pers zijn de slippendragers van de politiek en het is bij de gazet de resultaten van de paywall die bepalen wat de journalisten, lees werknemers van de gazet mogen brengen. Morsum Magnificat staat daar totaal buiten en het lokaal bestuur van Tienen stuurt wel de persberichten die de klassieke pers ook ontvangen, alleen van het persmoment worden we niet op de hoogte gebracht !   
-- einde update 1
18:58 16/12/2021

Eén werkdag na onze melding aan de verantwoordelijke van Fluvius Netuitbating regio Mechelen, werd deze maandagvoormiddag een ploeg van Fluvius System Operator cvba ter plaatse gestuurd om de blanke en onder spanning staande geleiders van de gevaarlijke aftakking weg te nemen en de oude attributen, zoals vier oude muursteunen met isolatoren, te verwijderen. De bewoner dankte de initiatiefnemer van deze redactie die niet te vergelijken is met journalisten van de klassieke pers, lees werknemers van de gazet. Na het eerste schot voor de boeg van burgemeester Partyka, volgde het tweede  maar daarbij zal het niet blijven. 

Kapitein op het schip van de burgemeester. 
Omdat we bij onze oorspronkelijke melding ook de burgemeester en de brandweerkapitein in copy conform in ons e-mailbericht hadden geplaatst, is Rudi Saboo op maandagmorgen ook even aan de Aarschotsesteenweg 192 poolshoogte gaan nemen ...

Meer en foto's  volgt ZEKER nog, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun. 

Artikel: 12-21-8251
Geplaatst: 19:16 13/12/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 17 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.