Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925698





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Digitale meters in Tienen plaatsen: Knudde in het kwadraat-MM-313-02
15 november 2021
Regels van het AREI, goed vakmanschap en veiligheid niet gerespecteerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.944.400
Tienen 15 november 2021

MM_313_02_Fluvius_schade.pdf

We hebben een reactie aan Fluvius en APK gevraagd.... 

De 2e overmaatse wartel - zie artikel - waardoor de rubber niet tegen de XVB kan worden aangedrukt! Zie AREI Boek 1 artikel 5.2.6 " Verbindingen bij laagspanning en bij zeer lage spanning ". 

Aannemer APK heeft vandaag, onder de neus van deze redactie, analoge gas- en elektriciteitsmeters vervangen. Bij de aanvang was er gedurende een uurtje een toezichter van Fluvius en wellicht een Field Coach van APK aanwezig, beiden vertrokken nadien en er bleven twee werkpaarden/technici achter die de klus van het vervangen van vier gasmeters en vijf elektriciteitstellers dienden te klaren. Op het einde van de rit is de toezichter van Fluvius even binnen en buiten gewandeld, het geheel heeft zeven uur geduurd.

Leren ze het echt nooit?

Deze verbinding tussen het 2 modulen kastje en de meter is strijdig met het AREI -,Boek 1, Afdeling 5.2.6. - en het niet respecteren van de XVB_5G10_Specificaties.pdf

Niet conform aan AREI en elektrische installatie wél gewijzigd.
De toezichter van Fluvius beweerde dat er aan de bestaande elektrische installatie van de appartementen niets wordt gewijzigd, maar dat klopt alvast wat één ervan betreft, niet! Bovendien werd bij de heraansluiting van een ander appartement, het AREI niet gerespecteerd -foto-, ook de veiligheid bij werken in de nabijheid van blanke onder spanning staande delen -voeding schakelaar 250A- werd niet gerespecteerd.  

Zegel van Eandis.
Morsum Magnificat heeft het al tig keren gebracht, dat DNB gebeuren is een kluwen van jewelste, Eandis is verdwenen het zou Fluvius worden, maar de verzegeling gebeurt toch nog met een zegel van Eandis -foto-!  


Meer volgt, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Artikel: 11-21-8218
Geplaatst: 16:51 15/11/2021

Erik Verbeeck - hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 17 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.