Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928021





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telenet heeft ondermaatse kabel toch niet vervangen, enkel kabelbreuk hersteld-Update1
01 oktober 2021
Ombudsman Telecom voor de tweede keer voor schut gezet.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.698.400
Tienen 01 oktober 2021


-- Update 1.
Nieuwe klacht.
De abonnees leggen zich niet neer bij de houding van Telenet die zich lieten manipuleren en meeslepen in een huurgeschil dat voor haar opdracht " de kabel vervangen " niet ter zake doet en plaatste met document EVS210101572 van 8 oktober 2021 een nieuwe klacht bij de Ombudsman Telecom
-- einde update 1
14:55 8/10/2021

In feite is de Ombudsman Telecom voor de tweede keer voor schut gezet omdat Telenet de ondermaatse kabel toch niet heeft vervangen, enkel de kabelbreuk heeft hersteld, de ondermaatse kabel kan dus nog op andere plaatsen stuk gaan. Vandaag, 01 oktober 2021, verscheen, zoals door de Ombudsman Telecom eerder gemeld, een aannemer van UNIT-T / Telenet om de defecte ondergrondse kabel te vervangen. Een werknemer van Belgische origine en een Poolse waren al om zeven uur ter plaatse, een andere, die de functie van ploegleider vervulde, arriveerde pas een kwartier later. Wie om 07:10u. ook ten tonele verschijnt is een andere huurder, via de GSM in gesprek met de verhuurder, met het bericht aan de werknemer dat de eigenaar geen toelating geeft voor de graafwerken. Die huurder, een zogenaamde invalide, wordt door de verhuurder gebruikt om klusjes op te knappen en de baas te spelen over de andere huurders, de verhuurder wil immers alleen maar huur incasseren.

Hier mocht Telenet van een malafide eigenaar niet eens haar noodzakelijk werk doen en een defecte en ondermaatse kabel vervangen, ze hebben zich moeten beperken tot het herstellen van één kabelbreuk, de ondermaatse kabel blijft in dienst.

Nog een staaltje van een netwerk van Telenet in Tienen, de relatief nieuwe connector van Cabelcon is niet beschermd tegen vocht, een kanjer van een professionele fout.

Ongepast.
Aannemers zouden degenen, zoals hier Morsum Magnificat die er voor zorgen dat ze opdrachten krijgen, moeten bedanken, maar voor een "ploeg van drie leider " van Jacops was dat niet het geval. We hebben de aannemer Jacops daarover aangesproken en hopelijk heeft Katrien dat ook begrepen en brengt ze het zo over aan die werknemer. Zo'n werknemer kan de historiek en de reden van van wrijvingen in een pand tussen personen, eigenaar of huurders, niet kennen, moet zich daarover dan ook niet uitspreken.

Pantoffelheld.
De verhuurder, een pantoffelheld, heeft mede een e-mail op 01 juli 2021 zwart op wit geschreven dat de nieuwe inleiding door Telenet mocht geplaatst worden -zie MM-312-01-, nu stuurt de verhuurder deze morgen om zeven uur zijn slaaf/huurder op pad om de hete kolen uit het vuur te halen en de werknemers van de aannemer daarover aan te spreken.

Meer volgt nog in MM-132-01 , we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit. 

Artikel: 10-21-8163
Geplaatst: 14:44 1/10/2021


Laatste update ( 08 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.