Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925719





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bpost wijzigt adres op pakketje naar braakliggend terrein-Update1
20 augustus 2021
Pakket kon niet afgeleverd omdat Bpost onbegrijpelijk het adres wijzigde.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.414.100
Tienen 20 augustus 2021.


-- Update 1

AR Ontvangkaart
Weliswaar een uitermate vriendelijke jonge postbode levert twee gerechtsbrieven af, maar laat de ontvangkaarten die ondertekend door de ontvangers moeten ondertekend worden, ongemoeid op de omslagen zitten, dat betekent dat het vredegerecht het bewijs dat de brieven overhandigd werden, niet heeft ontvangen! Het personeel dat Bpost op pad stuurt is duidelijk onvoldoende opgeleid.

AR Kaart niet gebruikt, een probleem voor Justitie maar daar zijn ze malfunctie van de eigen diensten ook gewend. 

-- Einde update 1
13:56 20/08/2021

Met dit voorbeeld in MM 310-05 tonen we andermaal aan hoe intriest de pakjesdienst van Bpost functioneert en maar beter kan worden opgedoekt! Ook de postdiensten functioneren niet zoals het hoort, ze worden steeds duurder, maar de diensten gaan achteruit, wie een prior zegel kleeft is er niet zeker van dat de brief daags nadien aankomt, idem met aangetekende brieven waarvoor men al 8,60 € dient te betalen. Wij bij Morsum Magnificat dienen helaas ook vaak post te verzenden en worden maar al te vaak geconfronteerd met allerlei akkefietjes en erger zoals het huidige voorbeeld.

Afleveradres wijzigen.
In het artikel MM-310-05 tonen we aan dat een pakje dat van buiten Europa met een correct leveringsadres werd verstuurd maar niet kon afgeleverd worden omdat Bpost het adres wijzigde waardoor men terecht kwam op een braakliggend terrein. Gevolg: het reeds betaalde pakket niet kon worden afgeleverd. Boze telefoons met Bpost en extra manipulatie van de leveringsvoorwaarden hadden wellicht resultaat en uiteindelijk werd het pakket dan tóch afgeleverd. Bpost blijkt te kampen met personeelsproblemen, studenten en interims zijn er aan de slag. Een uitleg waarom Bpost het afleveringsadres wijzigde is er niet gekomen.    

Wordt misschien nog vervolgd, we zijn de gazet niet en hebben geen enkele politieke binding bijgevolg houdt geen enkele politicus onze pen vast, we hebben geen abonnees en we worden ook niet gefinancierd, Morsum Magnificat is uniek.

Artikel: 08-21-8126
Geplaatst: 12:01 20/08/2021

Erik Verbeeck  - journalist hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgever 

Laatste update ( 20 augustus 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.