Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925721





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Slimme digitale meters met alle gevolgen van dien onder spanning te plaatsen-MM
08 augustus 2021
Arbeidsinspectie moet nu de procedures " werken onder spanning " doen toepassen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.324.800
Redactie 08 augustus 2021




Jean- Marie Dedecker stelde in maart 2021 een schriftelijke vraag aan Tinne Van der Straeten over de aftakkingen naar woningen, een antwoord is er van de Groene minister nog steeds niet. Nu zijn politiek broodje in Middelkerke gebakken is, komt Jean- Marie Dedecker nog maar voor één uurtje naar Brussel.

Wegens tijdsgebrek hebben we de problemen in een aantal cases bij de plaatsing van de digitale meters nog niet eerder kunnen brengen. We krijgen uiteraard ook heel wat weerstand om informatie te bekomen. Fluvius wil niet antwoorden op onze vragen, het secretariaat van de Oostendse burgemeester Bart Tommelein -Open Vld - bijt haar tanden stuk op onze vragen of er nu al gas en elektriciteit is in het pand aan de Verlorenstraat te Oostende waar er op 13 februari 2021 bij de plaatsing van een digitale meter, grote schade is ontstaan. Er was ook op 21 juni 2021 schade te Wetteren, mogelijk was het daar bij het plaatsen van een budgetmeter. 

De gazetten.
Ook bij het incident in Oostende verzwijgt de gazet -HLN- dat de oorzaak ligt bij het plaatsen van een digitale meter, de "blauwe gazet" zal wellicht daarvoor van de dito politiek haar instructies krijgen zó gaat het in het medialandschap. Door het niet aflatend pamperen van vooral de persgeile brandweer - de helden van hier - hebben ze meteen ook de bron bij de bron, helaas heeft Morsum Magnificat dat privilege niet, maar ze hebben dan ook onze pen niet in de hand en verzwijgen niets op bevel!  Ook Het Oostends Nieuws verzwijgt de oorzaak. 

Niet plooien voor Electrabel!
Deze aannemer plooide in 2001 niet voor de druk van Electrabel om onveilig te werken! 

Arbeidsinspectie moet optreden.
Het is al heel lang een utopie te denken dat zelfs bij meldingen de arbeidsinspectie zal optreden, ze zijn al tientallen jaren onderbemand, een oud zeer. Alles wat met handhaving te maken heeft wordt door de politiek gefnuikt, alleen boetes die de kassa direct spijzen, zoals met het coronacircus, kennen een groot succes, het is de "macht" en het "geld " waar politici zich in wentelen. Veiligheid daar -s- preken ze heel graag over. Het incident te Hamme wordt momenteel door TWW Oost-Vlaanderen onderzocht, de vraag van Morsum Magnificat is : hoe verloopt dat en met welke graad van deskundigheid ? Volgens een bron is de aanvankelijke kortsluiting dermate uit de hand gelopen, dat de zekeringen in de cabine het zouden begeven hebben, Fluvius wil daarover op onze vraag niet antwoorden, nogal wiedes ze kennen ons, we zijn immers de gazet niet, die niet eens heeft vermeld, dat het incident bij de installatie van een slimme meter op 26 juli 2021 te Hamme is kunnen gebeuren. 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd maar de politiek heeft bij deze redactie dan ook niéts te vertellen.

Artikel: 08-21-8120
Geplaatst: 13:51 8/08/2021

Erik Verbeeck  -  Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 13 augustus 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.