Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925721





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ongevallen bij plaatsing slimme meters helaas "Eigen schuld, dikke bult".
01 augustus 2021
Onder druk gezette aannemers waarschuwden al eerder voor ongevallen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.342.600
Redactie 01 augustus 2021.

MM_310_02_Slimme_meters.pdf

update 1
Geen pers toelaten.
Na een verzoek aan de technische dienst van de Zonnige Woonst krijgen we een "njet" om de elektriciteitmeter te mogen bekijken " wij gaan geen pers toelaten in de woning die verhuurd is " klinkt het resoluut.
-- einde update 1
9:14 3/08/2021

Brief MM21081030 aan de minister, WASO, Fluvius en T-Unit  

Het recente weeral spijtige ongeval met brand van 26 juli 2021 bij het plaatsen van een slimme meter door een aannemer van Fluvius in de Amaat Jooslaan 2 te Hamme, is niet het eerste, maar het zoveelste in de rij, ook in Oostende was er een ongeval met brand bij de plaatsing van slimme meters. Die ongevallen stonden in de sterren geschreven omdat aannemers onder tijdsdruk worden gezet waardoor de veiligheid in het gedrang komt. Fluvius is een door politiek bestuurde en daardoor qua structuur een ingewikkelde maatschappij en dat betekent niets goeds. De journalist van HLN  repte met geen woord over het feit dat het ongeval gebeurde bij de plaatsing van een slimme meter, nogal wiedes, journalisten plooien als een knipmes voor politici die hun zakken binnen Fluvius à volonté kunnen vullen. We moeten ons niet afvragen wie de bron was, HLN en VTM pamperen de hulpdiensten op allerlei manieren. 

Aannemers.
Fluvius is een maatschappij die zonder aannemers niet kan functioneren, dat is altijd al zo geweest, dat feit heeft verschillende facetten, vooral de prijsbepaling is één ervan. Hoe goedkoper aannemers werken, hoe meer dividenden hoe meer de zakken van politici van verschillende gemeenten die in de Raad van Bestuur zetelen, en de gemeentekassen kunnen gevuld worden! Door het qua prijzen uitpersen van de aannemers, komt de veiligheid echter in het gedrang en dat is wat hier gaande is, de veiligheid wordt niet gerespecteerd! Detel bvba heeft op 29 november 2001 Electrabel niet alleen de levieten gelezen, maar ook effectief geweigerd onder gevaarlijke omstandigheden te werken, maar Detel bvba was financieel niet sterk genoeg om het gemis aan inkomen op te vangen, de -p-oveheid - WASO en FOD Economie - en Nelectra lieten Detel in de kou staan!  

Op 31 maart 2021 stuurde minister Zual Demir een brief naar Frank Vanbrabant de CEO van Fluvius, we komen met commentaar op de inhoud nog terug in MM-310-02

T-Unit.
Op 22 augustus 2018 is uit "Newton Services" KBO 695 841 376 als 7e beslissing " T-Unit Field Services" ontstaan. Op 21 augustus 2020 komt Unit-T BV met de Nederlandse en het in Wemeldinge -Nederland- gevestigde  bedrijf met Ton Bosters in diens hoedanigheid van bestuurder -van Unit-T BV- op de proppen, Bosters vervangt Koen Verbergt. Ton Bosters is voor aannemers van Telenet bekend, maar niet in de positieve zin, hij is de man die nu ook een grote rol speelt in de plaatsing van de slimme meters en volgens bronnen zou Ton Bosters Fluvius geruststellen over de gang van zaken -veiligheid- bij de plaatsing van slimme meters! We stelden via mail aan Bosters daarover vragen.  

Gewaarschuwd.
In een analyse die Morsum Magnificat kon inkijken, lezen we in een passage "... we wensen echter onze mensen veilig in te zetten én géén onnodige stress of druk op te leggen door een onrealistisch plan. Veiligheid staat bij ons vóór alles, we werken tenslotte onder spanning -doelend op onder spanning staande elektrische installaties, red- en gasdruk. Als dat geen waarschuwing is van aannemers.    
 
Meer volgt nog asap, we zijn de gazetten niet en we wachten op antwoorden van WASO, Ton Bosters, de minister en Fluvius.   

Artikel n°: 07-21-8118
Geplaatst: 12:08 1/08/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 11 augustus 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.