Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929035





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tsjernobyl: Is Vrt journalist Jan Balliauw een lobbyist voor investeringen in Pripjat?
03 mei 2020
Incompetentie van Belgische Regering onder Miet Smet werd niet aangetoond.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.695.800
Redactie 03 mei 2020.

Met de recente reeks over Tsjernobyl heeft Vrt, TIEN jaar na Morsum Magnificat 177, met Jan Balliauw aangetoond hoe incompetent onze -p-overheid onder Miet Smet -CD&V- toen al was. Miet Smet het zoveelste "scharreltje" en latere echtgenote van Wilfried Martens -CD&V- verklaarde destijds in april 1986 vóór de camera met een eveneens incompetente reporter, dat de -p-overheid van die radioactieve toestanden weinig afwist! Hier het bewijs welke enorme kiekens onze politici zijn, in 1970 was er reeds een rapport van EURATOM en de DBIS -Dienst Bescherming Ioniserende Stralingen- is al in 1983 in het zadel gezet -foto inzet als bewijs-, dat is drie jaar vóór de ramp. Deze redactie kreeg in 2004 niet al te fraaie informatie over de DBIS.

Hier het bewijs dat de DBIS al in 1983 bestond sommige potentaten later mee naar het FANC verhuisden!

Federaal Agentschap Nucleaire Controle en Tsjernobyl.

Het huidige Federaal Agentschap Nucleaire Controle werd in 1994 opgericht, een rist ambtenaren kwam van de DBIS, dan nog duurde het tot 2001 vooraleer het operationeel werd. Wat hebben al die ambtenaren al die jaren bij de DBIS en het FANC gedaan? In 2006 werd het FANC na een controle van Corn & Ferry onder curatele geplaatst, het kwam zelfs in de grote gazet, dat was onder voogdijminister Patrick Dewael. In 2003 werd het FANC door de Rechter na dagvaarding door VEBO Electroadvies, veroordeeld wegens niet correcte informatie aan de burgemeesters in hun flyers en op hun website, in hun brief van 24 maart 2004 aan alle burgemeesters probeert het FANC de veroordeling te minimaliseren. Morsum Magnificat heeft voldoende bewijzen dat de overheid op diverse domeinen incompetent is, zelf onvoldoende kennis in huis heeft en permanent beroep moet doen op de specialisten van de bedrijven, dat is met de huidige coronatoestanden eens te meer aangetoond. 

Lobbywerk.

Dat uitgerekend Jan Balliauw daar een reportage mocht maken en duidelijk heel veel locale medewerking kreeg is niet te verwonderen. Er is in Tjernobyl nog heel veel werk uit te voeren, maar er is daarvoor geen geld. Jan Balliauw is daar ge<woon een lobby man geweest om westerse investeerders naar daar te lokken, Jan Balliauw kent als geen andere het corrupte regime in dat land, Balliauw moet om zijn werk te kunnen doen, gewoon het spel meespelen, Jan Balliauw was daar geen journalist maar een lobbyist van de Russen.      

Meer volgt we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund.

Artikel 04-20-7664
Geplaatst: 14:53 3/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 07 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.