Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925855

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Een huisdier, een vertrouweling en een huisgenoot -MM-289-01
03 november 2019
Hoe beter wij de maatschappij leren kennen, hoe meer wij van ons dier gaan houden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.176.400
Aalter, 03 november 2019.   

MM_289_01_Raskat_huisdier.pdf

Zoals op 31 oktober aangekondigd heeft de redactie de voorbije dagen het verlies van haar Pluche proberen te verwerken, maar de leedvermakers die hier met de regelmaat van een klok hun ogen gratis komen spoelen, mogen gerust weten dat wij bij deze redactie mensen zijn met een hart voor dieren en wie goed is voor dieren is ook goed voor mensen. Morsum Magnificat zal deze emotionele tegenslag die zich buiten onze goede wil kon voordoen, wel te boven komen, slechts enkelingen hebben een berichtje gestuurd, n iemand heeft ons vandaag 3 november een bezoek gebracht, dat staat hier genoteerd en we komen er misschien ook nog op terug. 

Over hartproblemen van katten.

Zowel bij "vetsenpets" als bij "Dierendokters" is er over de hartproblemen van poezen geschreven, bezitters van deze dieren kunnen voor het te laat is, misschien bij de Veearts een extra controle laten uitvoeren, maar dan nog kan het noodlot toeslaan.

Nooit opgeven.

Feit is en blijft, dat Morsum Magnificat nooit zal afstappen van haar maatschappelijk doel om in het kader van het algemeen belang ten strijde blijven trekken tegen zij die wegens corruptie, fraude, machtsmisbruik -opsomming niet limitatief- het gras onder de voeten van de sociale klasse wegmaaien. Het zijn de -kleine en grote - fraudeurs die de staatskas plunderen waardoor er te weinig over blijft om de zwakkeren een beter leven te geven.

Vakantie.

Het herfstverlof is nog aan de gang maar de klassieke pers -n pot nat met de politiek- is al reclame aan het voeren voor de krokusvakantie, vier keer per jaar vakantie is standaard geworden, wie betaalt dat allemaal? Voor zij die buiten de reguliere vakantieperiode extra ski- en andere vakanties kunnen betalen, moet er over de inkomsten een vermogenscontrole komen, de fraudeurs, k de kleinere, moeten aangepakt worden en opdraaien voor de sociale en fiscale fraude.

Artikel n: 10-19-7494
Geplaatst: 17:12 3/11/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur - dierenvriend 
Laatste update ( 11 november 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.