Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925926





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aarschot Stationsbuurt: Betalend parkeren en van overlast naar terreur-MM-284
23 februari 2019
7De situatie aan het station te Aarschot verbetert niet, maar escaleert.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.597.500.
Aarschot 22 februari 2019.

Criminaliteit aan station.

We brengen asap nog een artikel rond de overlast die door hangjongeren, jongens en meisjes, aan het station van Aarschot wordt veroorzaakt. Sommige handelaars doen gewaagde uitspraken die we hier om de bron te beschermen zelfs niet citeren. We komen er asap op terug. 

MM_284_09_Aarschot_Station.pdf

De afwerking van het artikel neemt meer tijd in beslag dan verwacht, bovendien zijn wij de gazet niet, hier alvast de link naar de website van de NMBS met de tarieven;

Belangrijk :
Als inwoners van groot Aarschot van het verminderde tarief willen genieten moeten zij hun abonnement in het station van Aarschot aanschaffen met voorlegging van hun EID 

Naar aanleiding van de overeenkomst tussen de NMBS en stad Aarschot over het betalend parkeren rond het station te Aarschot, brengt Morsum Magnificat ook de problematiek van de overlast aan het station te Aarschot in beeld. Tijdens het persmoment verwees burgemeester Rutten naar de mobile camera die aan het station is geplaatst en het verminderen van het aangetroffen zwerfvuil, maar de burgemeester verzwijgt de echte problemen aan het station te Aarschot die escaleren in bedreigingen aan handelaars, drie van onze bronnen klagen steen en been dat het escaleert.

Gezicht bedekt.

Donderdag liep er een gemaskerde jonge gast rond, de politie pakte de kerel op, een half uur later liep hij er opnieuw rond, met zijn masker op. Ook vrijdag was dat het geval, dat kon Morsum Magnificat ter hoogte van Panos vaststellen -foto inzet -. Het gemaskerd rondlopen is volgens artikel 563bis van het strafwetboek en de wet van 1 juni 2011, strafbaar met een geldboete van 25 euro en een gevangenisstraf van één tot zeven dagen. We stelden daarover vragen aan de burgemeester Gwendolyn Rutten, maar die reageerde -nog- niet.


Donderdag en vrijdag liep er aan het station een griezelig gemaskerd kereltje rond.   

Meer volgt, we zijn de gazet niet.  

Artikel n° : 01-19-7308
Geplaatst :9:26 23/02/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever.

Laatste update ( 26 februari 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.