Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927414





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Cannabis in Begijnendijk IV.
12 juli 2007
 Hoofdredacteur Morsum Magnificat dient klacht in.



Bezoekers website Morsum Magnificat : 270.900  Specifieke bezoekers op dti artikel (15/7) : 191
Betekom / Begijnendijk 12 juli 2007.


Update 3 : 15 juli 2007 10:25u
Het vervolg van dit Cannabis verhaal, met verdere details en de aanleiding tot de bedreigingen ziet u in Morsum Magnificat 144
 
Update 2: 12 juli 2007 16:00u
Burgemeester Willy Michiels is niet akkoord met onze beweringen dat hij nog op tien andere plaatsen weet heeft van de aanwezigheid van Cannabis bij vogelkwekers, maar we herinneren burgemeester Michiels aan zijn woorden van 25 juni 2007 om 13:43u :
 
Wat moet ge daar nu mee doen (doelend op de Cannabisplantage -nvdr-), ik persoonlijk kan alleen maar zeggen, dat die persoon dat misschien al twintig jaar heeft staan, het is niet alleen die persoon, er zijn er nog in ons gemeente die voor hun vogels te voederen dat zetten, die mens gaat geen jointje roken, z? ken ik er misschien tien die dat doen ......
 

Behoudens een vergissing en / of  beoordelingsfout van mijnentwege, heeft de burgemeester hier wel degelijk gezegd, dat hij er in Begijnendijk wel 10 kent die Cannabis planten, maar net zoals in het dossier van het standbeeld van Marcinelle, wijzigt burgemeester Michiels nogal eens van versie.
Ik kan mij derhalve niet van de indruk ontdoen, dat bepaalde personen bij de overtreders van de Cannabiswet, de hoofdredacteur van Morsum Magnificat in een slecht daglicht hebben gesteld, mogelijk de indruk hebben gegeven aan de kant van de overtreders te staan en deze zich daardoor gesterkt voelen en als gevolg daarvan denken dat het hek van dam is en mogen bedreigen.
  
Burgerlijke partijstelling.

Er wordt zoals aangekondigd ook een klacht bij de Leuvense Onderzoeksrechter H. ingediend, de burgemeester zal dan ook zijn verhaal aan de Federale Politie kunnen doen, deze redactie heeft voldoende bewijsmateriaal om elke leugen met de grond gelijk te maken.
Erik Verbeeck.

+++

Update 1 - 12 juli 2007 13:28
De redactie verneemt, dat DVB niet aan zijn proefstuk is en hij ook nog anderen zou bedreigd hebben, ook die persoon(en) zou(den) klacht hebben ingediend.
In de zaak van de artikels over Cannabis in Begijnendijk gaat het van kwaad naar erger, na de dreig e-mails, worden het telefonische bedreigingen, de agressor heeft daarbij de lef om zijn telefoonnummer niet af te stoppen, waardoor hij meteen ge?dentificeerd werd.

Telefonische bedreigingen.
Even v??r twintig uur rinkelt de telefoon op de redactie van Morsum Magnificat, om 19.51u om precies te zijn.
De beller heeft het op de hoofdredacteur van Morsum Magnificat gemunt en eist dat de, volgens hem,  onzin op de website onmiddellijk stopt of anders zal hij de hoofdredacteur wel vinden en dies meer.

Burgerlijke partijstelling.
Als de klacht met burgerlijke partijstelling doorgaat, wordt de burgemeester van Begijnendijk zeker en vast ook ondervraagd.

Geen schrik.

Lees het dagartikel Cannabis en bedreigingen

Laatste update ( 16 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.