Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926140





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Murat eigenaar elektricien brengt huurders door foute elektrische installatie in gevaar
16 april 2017
Stopcontacten met aardpen moeten met de aarde verbonden zijn.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.832.100
Genk  / Tremelo 16 april 2017.

Toen Morsum Magnificat Murat B, zelfstandig elektricien inzake het door het CBS van Genk op 8 januari 2015 ongeschikt verklaard appartement contacteerde, was er geen vuiltje aan de lucht. Murat B, overhandigde na afspraak zelf de dagvaarding in gedwongen tussenkomst. Op dat moment beloofde Murat meer uitleg te geven over de situatie waarvoor hij op 14 april 2017 na een dagvaarding in gedwongen tussenkomst door Sylwia B, die het ongeschikt appartement al twee jaar bewoont. Morsum Magnificat bracht over dit item een online bericht op 16 maart 2016 en een artikel in MM-261-02.

Eikel.

Murat beloofde, maar maakt geen enkele belofte waar, dat is de zoveelste keer dat Morsum Magnificat dat met Genkse Turken, al dan niet Koerd, ervaart, Turken zijn blijkbaar onbetrouwbaar. Toen Murat dacht, dat wij bij Morsum Magnificat de ogen voor gevaarlijke situaties zouden sluiten, was hij -nog- vriendelijk, maar wanneer de zogenaamde elektricien beseft dat wij objectief de waarheid willen achterhalen, begint Murat te schelden, hij is als Turk al goed ingeburgerd, gebruikt zonder aanleiding al het woord "Eikel". Aan Murat werd diets gemaakt dat intimidatie bij Morsum Magnificat een averechts effect heeft, Murat en Yilmaz zijn malafide verhuurders. 

Gevaarlijk.

Het blijkt dat in het verslag van Wonen Vlaanderen gewag is gemaakt van het feit, dat de stopcontacten in het appartement met aardpen zijn voorzien, maar er geen aarding zou verbonden zijn, dat is onaanvaardbaar en zeker voor een eigenaar die sinds 22 december 2012 een handelsregister - KBO 501 899 279 - als elektricien heeft. Tijdens een afspraak ter plaatse aan de Nieuwe Kempen van 14 maart 2017 om 17:11u praatte Murat vlotjes over de situatie en dat hij als elektricien al één en ander aan de elektrische installatie hersteld heeft. Tijdens een bezoek van 4 april 2017 stelde Morsum Magnificat vast, dat er toch geen keuringsverslag aanwezig is en dat het appartement ondanks de herstellingen die zouden uitgevoerd zijn, niet voldoen en er nog steeds na meer dan twee jaar geen herkeuring is geweest, noch door Wonen Vlaanderen, noch door de woondienst van Genk.

Nog meer gevaar.

In de woonruimte van het appartement op de tweede verdieping is er een raam dat naar de straatkant uitgeeft. Het raam dat tot tegen de vloer reikt, kan open,maar heeft aan de buitenkant geen balustrade, dat is niet alleen super gevaarlijk maat strijdig met artikel 7 van het KB van 8 juli 1997 : " de op een verdieping gelegen vensters en deuren die uitgeven op de buitenzijde van de woning tot op een hoogte van minder dan 50 van de vloer, moeten beveiligd zijn door een vaststaande leuning". Ook dat is bij dat appartement niet het geval. 

Co- vergiftigingsgevaar.

Ook met de afzuiging van de dampkap en de verluchting in de douchecel is er wat mis, zodat er ook co-vergiftigingsgevaar in het appartement aanwezig is. Als de Vrederechter op 18 april 2017 om 14u een plaatsbezoek brengt, dan hopen wij, dat Lode Vrancken beseft dat zo'n appartement feitelijk onbewoonbaar moet worden verklaard. 

Geen huurcontract.

De huurder blijkt aan de vorige eigenaar een grote huurachterstand te hebben opgelopen. Sinds 24 oktober 2016 is de huurder geacht aan Murat huur te betalen, maar Murat en diens co- eigenaar Yilmaz hebben het niet nodig gevonden om een huurcontract op te stellen. Aangezien de huurder het appartement zonder recht noch titel betrekt, kan de Vrederechter het huurcontract misschien niet verbreken, maar moet aan die gevaarlijke toestand wel een einde stellen.

OCMW Genk.

Het OCMW van Genk en haar ex voorzitter die de huurder blijkbaar persoonlijk helpt -?- is van de situatie maar al te goed op de hoogte, maar ook zij -asociaal als ze zijn-, hebben niets ondernomen, wij noemen dat bij Morsum Magnificat "Schuldig verzuim -art.1422 WsV-. Morsum Magnificat was getuige van het feit, dat de huurder telefonisch contact nam met het OCMW en daar werd afgeblaft, zó kennen we het OCMW van Genk - en andere -.  

Artikel n° : 04/17-6851
Geplaatst  : 12:08 16/04/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 april 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.