Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932095





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Hoe professioneel en klantvriendelijk zijn de handelaars?
06 maart 2016
Geen merkverdeler maar toch herstelling aanvaarden is om problemen vragen. Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.409.400
Leuven / Tremelo 06 maart 2016.

Als we de gazetten mogen geloven, is Tremelo een super vriendelijke gemeente richting klanten van winkeliers, vooral deze van de Schrieksebaan scoorden goed. Morsum Magnificat heeft reeds eerder de proef op de som genomen. We stelden al het tegenovergestelde vast met een winkelier die in de clinch lag met de Kiala verdeling en dat op haar klanten uitwerkte. Uurwerkmaker Van Dijck aanvaarde in juni 2015 een herstelling van een Jaguar horloge, maar het liep grandioos mis. Klap op de vuurpijl was, dat de dame des huizes, die zich zaakvoerder noemde, -maar dat niet is-, acht maanden later als het kalf verdronken is, zegt dat zij geen dealer zijn voor Jaguar horloges.

Geen offerte.

Wat bij de potentiėle cliėnt de deur helemaal dicht deed, is dat het uurwerk bij het binnenbrengen in juni 2015 voor dertig euro zou worden hersteld, drie weken later is het uurwerk nog altijd niet hersteld en is de kostprijs al opgelopen tot tachtig euro en uiteindelijk is het in maart 2016 al tot 125 euro is opgelopen. Wanneer de klant het vertrouwen verliest en aan Van Dijck een schriftelijke offerte vraagt, is de reactie dat Van Dijck zich daarmee niet bezig gaat houden "als we de herstelprijs opgeven dan is dat ook zo". Alleen is men bij Van Dijck vergeten, dat de prijs eerder al twee keer werd verhoogd en de klant, primo; recht heeft op een schriftelijke offerte en secundo; dat commercieel al decennia een doodgewoon feit is, Tremelo loopt ook hier weer mijlen achter.


Uurwerken Van Dijck veel keuze aan uurwerken tegen dito prijzen, maar
van het Jaquar uurwerk hadden ze moeten afblijven en offertes opmaken
is een must.

MM_248_01_Tremelo_Horloge.pdf

Artikel n° : 03/16-6395
Geplaatst  : 12:05 6/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


Laatste update ( 06 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.