Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926279





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aarschot : Bus van De Lijn botst op stilstaande auto's aan verkeerslichten kruispunt R25-Update1
28 januari 2016
Bestuurder van de bus van De Lijn zou volgens passagier onwel geworden zijn.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.370.900
Aarschot  / Tremelo 28 januari 2016.

--- Update1
Intimidatie.
Tijdens de interventie van de hulpdiensten wordt een zwarte VW stationwagen op de verhoogde berm geparkeerd, aan boord onder andere Commissaris Hans Geyskens. Onze interesse ging naar een met zuignappen tegen de voorruit geplaatst toestel. Om dat later van naderbij te kunnen bekijken, werd een foto gemaakt. Meteen stapte een inspecteur op de fotograaf af met het bevel de genomen foto te wissen, wat geweigerd werd. De inspecteur plaatste ook de opmerking dat de pers alles omzeep helpt en vroeg de EID van de fotograaf, de foto mocht niet gepubliceerd worden. We hebben over dat incident en het niet dragen van een fluohesje door de commissaris met commissaris Geyskens van gedachten gewisseld.


Deze amateuristische situatie zouden wij niet mogen fotograferen, het lijkt ons niet gehomologeerd kunst- en vliegwerk.

Bevestiging.
We begrijpen niet wat de inspecteur bezielt om verbod op te leggen om vanaf het openbaar domein foto's te maken van wat zich op dat openbaar domein bevindt, in casu een anoniem voertuig van de politie, dat is niets anders dan intimidatie. Het gaat over een anoniem voertuig met opvallende attributen, we zien de flits, maar daarnaast de camera en dat valt wel op, ook het feit dat de VW daar in overtreding werd geparkeerd en dat het voertuig daar niet in functie was, er dus niet hoefde geparkeerd te worden.
--- einde update1 15:16 29/01/2016

In de drukte van de ochtendspits is deze morgen te Aarschot rond half acht een autobus van De Lijn achteraan op stilstaande auto's ingereden. de bestuurders stonden voor de verkeerslichten aan de  Langdorpsesteenweg aan het kruispunt met de R25 op groen licht te wachten. Volgens een passagier van de bus zou de bestuurder -wiens voet door het ongeval was gekneld -, onwel geworden zijn.


Deze auto werd door bus op het verkeerde rijvak frontaal aangereden, de auto kwam tegen de verlichtingspaal terecht die afbrak.

MM_246_13_De_Lijn_Aarschot.pdf

Artikel n° : 01/16-6338
Geplaatst  : 10:06 28/01/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel  
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 29 januari 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.