Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932954





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Botsing aan rond punt Kruisstraat / Veldonkstraat-MM-241-03-Update1
01 augustus 2015
Van de Nissan Note zouden de remmen dienst geweigerd hebben.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.167.600
Tremelo 01 augustus 2015.

--- Update 1
Lezersreactie.
Vader Ben van Margot, laat in een samenvatting een reactie weten hoe het in het Imeldaziekenhuis is verlopen ".... Margot moet daar aangekomen zijn voor 6 uur. Na 3 uur wachten in de wachtzaal zonder ook maar een verpleegster of een dokter gezien te hebben, werd ze naar een box gebracht waar ze nogmaals een uur gewacht heeft. Weerom niemand te zien. In totaal dus 4 uur wachten zonder enige hulpverlening. We zijn dan vertrokken en de ochtend afgewacht. Margot had van niets last. Anders waren we wel naar Gasthuisberg gegaan. Het gaat goed met onze gezondheidszorg ... ", einde citaat.

Imelda Ziekenhuis.
Kathleen Vermeulen van de dienst communicatie van het Imelda ziekenhuis, wenst over patiënten geen informatie te geven, we weten immers niet of de patiënt weet dat u over haar / hem informeert, klinkt het. Dat is uiteraard onzin, we informeren helemaal niet over de patiënt, wel over de werking van het ziekenhuis. Mw. Vermeulen wil over de zaak graag met Margot zelf communiceren. We worden voor de tweede keer geïnformeerd over de werking van de spoed bij Imelda. De vorige keer zou een ietwat te ijverige medewerker van de spoed, de politie gealarmeerd hebben, het resultaat van die actie liet niet lang op zich wachten, Joris H. werd om dringende reden bij de PZ-BRT ontslagen wegens onder meer aanmatigen van ambten.

Weer klachten over Politie PZ-BRT 
Aanvankelijk is de politie van Keerbergen voor de eerste vaststellingen,tussen gekomen, het duurde drie kwartier vooraleer een ploeg van de PZ-BRT arriveerde. De betrokken partijen werden niet ter plaatse verhoord. Toch werd er op een zeer ongepaste manier informatie vergaard over het slachtoffer Margot, die ondertussen met de ziekenwagen was weggevoerd. In bijzijn van diverse andere personen, waaronder deze redactie, noemde de inspecteur de naam van Margot en vroeg aan de vader de geboortedatum. De inspecteur zorgde er dus voor dat omstanders naam en geboortedatum van het slachtoffer ter plaatse konden vernemen. Over de wijze van werken werd aan deze redactie gereageerd als volgt "... Ik stoorde me inderdaad ook aan de manier waarop de politie omging met persoonlijke gegevens. Toen ze in de combi de gegevens hadden opgezocht riep een van de agenten gewoon van de ene kant van de straat naar de andere bent u ...". De politie van de PZ-BRT heeft hier haar professionaliteit weer maar eens getoond.

Burgemeester Dams.
Zoals gewoonlijk kregen we op onze vragen omtrent het feit dat er na het ongeval geen politie van de BRT beschikbaar was, geen duidelijkheid. Dat er later 's nachts drie ploegen waren, waaronder één van Aarschot, was onze vraag niet. Op onze vraag of de politie van de BRT de privacyregels mag schenden, reageerde Dams bij het volgende politiecollege daarover vragen te stellen, maar als we dat niet geloven, zal de burgemeester ons wel iets anders wijs maken. Morsum Magnificat heeft het bewijs en zal dat nogmaals aan het Comité P overmaken.

Depannage.

Tenslotte willen we het ook nog even hebben over de voor de PZ-BRT exclusieve depannagedienst Dhadamus. Diverse andere depanneurs stellen zich vragen of Dhadamus zoals zij -namen bij de redactie bekend- in orde is? Maar de PZ BRT kiest resoluut voor deze depannagedienst. We hebben ook weer vastgesteld dat niemand fluo hesjes droeg, ook de politie niet. Toch zijn ze dat wettelijk verplicht, ook Dhadamus.

Totaal verlies.
De Nissan Note van Miel is goed voor de sloop, alleen al aan onderdelen, gaat het drieduizend euro kosten, Miel zal in de buidel moeten tasten ...
--- einde update1 14:52 4/08/2015 

Deze namiddag gebeurde er iets na vijf uur een botsing waarbij twee voertuigen betrokken waren. Een Nissan Note botste, na eerst enkele paaltjes omver te hebben gereden, pardoes tegen een Chevrolet die aan het rond punt stil stond. De bestuurder van de Nissan I.V., een 76 jarige uit Tremelo, beweerde dat zijn remmen vlak voor het rond punt dienst weigerden.


Een kwartier na het ongeval werd er druk gespeculeerd over de aanrijding.

MM_241_03_Aanrijding_Tremelo.pdf

Artikel n° :  08/15/6072     
Geplaatst : 21:34 1/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur
Laatste update ( 04 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.