Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926303

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Fietsen over de wekelijkse markt blijft actueel-MM-239-15
23 juni 2015
Wie zou bij een ongeval verantwoordelijk gesteld kunnen worden?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.119.400
Tremelo 23 juni 2015.

Over verkeersveiligheid wordt veel gepalaverd, ook door de federale politie en het BIVV, zelfs door politici, maar wie onveilige toestanden aankaart, krijgt tegenwind. In dit land krijgt men alles op de sporen wanneer men de mening van "Het systeem" deelt en dat is wat deze redactie bij voorkeur niet doet. Het systematisch fietsen over markten waar bij het binnenkomen een C3 bord is geplaatst, is een verkeersovertreding. In Tremelo wordt daarover geklaagd, ook door deze redactie.

Blinde Gouverneur.

Wij hebben de situatie aangekaart bij de "Rode" Gouverneur van Vlaams Brabant Lodewijk De Witte, die bij gelegenheden over veiligheid komt leuteren, maar voor Tremelo zet meneer de Gouverneur zijn veiligheidsprincipes even opzij. Wanneer deze redactie het fietsen over de markt bij de lokale bevoegde verantwoordelijke voor de markten -Peter Crabbé- en de Schepen van Mobiliteit -Diane Willems- aankaart en daar geen gehoor vindt en de politie evenmin iets onderneemt, wat wij als wanbeleid bestempelen, dan vindt de Gouverneur in zijn brief van 9 juni 2015, dat wij ons wat klachten over de politie betreft, naar de AIG moeten wenden!  

Gouverneur beschermt malafide burgemeesters.
Deze redactie beschikt ondertussen wel over heel wat bewijsmateriaal dat Lodewijk De Witte zich, ofwel totaal verkeerd laat informeren en brieven onderschrijft waarvan hij de inhoud niet kent, ofwel dat de Gouverneur het wanbeleid in Tremelo -en elders- de hand boven het hoofd houdt. Wie de feiten -C3 Bord negeren en voetgangers ambeteren - leest en dan de brief van de Gouverneur, moet toch de conclusie trekken dat de Gouverneur beter opstapt.

MM_239_15_Tremelo_Fietsen.pdf

Artikel n° : 06/15/6033
Geplaatst : 14:56 23/06/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 23 juni 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.