Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933197





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Raad voor de Journalistiek liegt : Chris De Bruyn kreeg wederwoord-update1
08 juni 2015
De niet onafhankelijke "journalistenrechtbank" volhardt in de boosheid. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.102.700
Baal / Tremelo 08 juni 2015

--- Update 1
Mening en opinie.
Elk individu heeft recht op een eigen mening en mag deze mening ongestraft en vrij in een opinie uiten, dat is een grondwettelijk recht. Welnu, Morsum Magnificat is van mening dat een kritiekloze journalist die voor de bevolking relevante items schuwt waarvoor de politiek in verlegenheid zouden kunnen gebracht, bij Morsum Magnificat de titel "kontlikjournalist" verdiént, niet meer of niet minder.
--- Einde update 1 19:53 10/06/2015 

Tijdens de brand bij Rappoort in Tremelo ontstond er een dispuut tussen Morsum Magnificat en de kontlikjournalist van Het Nieuwsblad, Chris De Bruyn. De Bruyn was kwaad omdat hem, na protest van Morsum Magnificat, door commissaris Ronny Prijck bevolen werd buiten de perimeter te blijven en sneerde tegen de journalist van Morsum Magnificat dat hij "van het OCMW leefde", wat een flagrante leugen en laster is.  Morsum Magnificat bracht verslag van de brand en verhaalde ook het conflict op basis waarvan De Bruyn het nodig vond bij de niet onafhankelijke Raad voor de Journalistiek ofte "pseudo journalistenrechtbank" te gaan klagen. De Raad voor de Journalistiek wordt betaald door de VVJ/AVBB, een club waarvan De Bruyn lid is en Morsum Magnificat niet. Het verdict laat zich raden.

De RvdJ liegt.
De Raad voor de Journalistiek stelt op haar website dat klager -Chris De Bruyn- geen kans kreeg op wederhoor maar ook dat is een leugen. De Bruyn kwam uitgebreid aan het woord op de website van Morsum Magnificat door de integrale publicatie van zijn 3 pagina's tellende relaas dat hij stuurde aan de Raad voor de Journalistiek en waarin hij de waarheid ook behoorlijk verdraaide. Alhoewel die reactie niet voldoet aan de antwoordwet, heeft Morsum Magnificat zijn verhaal volledig gepubliceerd, hij heeft dus zéker een weerwoord gekregen. We tonen hier nogmaals aan hoe partijdig de Raad voor de Journalistiek is. De Raad voor de Journalistiek fnuikt de vrijheid van meningsuiting en "pakt" journalisten die niet in hun gareel wensen te lopen, nog erger, journalisten die geen lid zijn. Dat zijn gewoon afrekeningen.

Rita Wuyts.
De RvdJ sprak zich ook uit in de zaak van de gestoorde Rita Wuyts, de RvdJ kende dat dossier niet, maar deed er weer alles aan om Morsum Magnificat aan de schandpaal te nagelen. De geobsedeerde Wuyts denkt, gesteund door de RvdJ, daar met eigen publicaties nu garen uit te spinnen. Morsum Magnificat gaat daarop kortelings reageren.

Artikel n° : 06/15/6007
Geplaatst : 19:20 8/06/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVDS ©
Laatste update ( 11 juni 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.