Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926307





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Fietsen over de wekelijkse markt is een verkeersovertreding.
19 mei 2015
Morsum Magnificat dient weer dossier in bij het Comité P.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.078.800
Tremelo 19 mei 2015

Meer in MM_238_07_Baal_Tremelo

Als wekelijkse bezoeker van de openbare markt in Tremelo wordt men geconfronteerd met fietsers, ook de marktkramers zijn daar niet blij mee, zij worden al vroeg tijdens het opstellen van de kramen en voor sommigen het uitpakken van de waar, gehinderd en verrast door plots opduikende fietsers "dat is wel gevaarlijk" zeggen marktkramers tegen deze redactie.


C3 Bord.
Aan het begin van de markt werden C3 borden opgesteld, dat wil volgens de verkeerswet van 1 december 1975, art. 68.3 zeggen : "verboden toegang, in beide richtingen, voor ieder bestuurder", dus alleen voetgangers worden toegelaten. In Tremelo wordt daar allemaal niet op gelet en de politie is daarvoor blind en wordt ook niet opgeroepen. Het is anders wanneer een journalist die niet in het politiek kraam past, aan de perstafel van de gemeenteraad plaats neemt, dan komt de politie wél.

                                "De markt in Tremelo lijkt wel op een fietspad "


Fietsers laveren tussen marktkramers die hun waar verplaatsen, ook voor de marktkramers een gevaarlijke situatie. De foto toont om 08:00u op een afstand van twintig meter al drie fietsers !!


Ook hier tien minuten eerder binnen de twintig meter, drie fietsers, de markt in Tremelo lijkt wel op een fietspad.

Peter Crabbé.
We hebben de milieuambtenaar Peter Crabbé die de leurkaarten van de marktkramers controleert, geïnformeerd dat wij een klacht plaatsen bij de bevoegde diensten, zoals het Comité P., ook de Gouverneur.

Schepen mobiliteit.
Ook Diane Willems, Schepen van Mobiliteit en Milieu en hulpje in het Barco Center te Tremelo, kreeg dezelfde boodschap, Diane kon niet antwoorden omdat het blijkbaar schepencollege was. Ze heeft de boodschap wel aanhoord zei dan dat ze in het schepencollege zat, niet kon antwoorden en legde de telefoon in.  

Weer Comité P.
Andermaal wordt een dossier overgemaakt aan het Comité P. Ook de Gouverneur die wellicht weer het wanbeleid in Tremelo de hand boven het hoofd zal houden, krijgt het op zijn bord.
   
Artikel n°  : 05/15/5970
Geplaatst  : 14:49 18/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.