Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927601





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Lijn brengt aan busstation te Leuven personen en goederen in gevaar-MM-238-03
07 mei 2015
Busbestuurder pleegt valsheid in geschrifte ten nadele van klant. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.060.000
Leuven / Tremelo  07 mei 2015.

Het is een hele klus om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de verlichting die aan het station in Leuven, boven de perrons van De Lijn hangen te bengelen. Niemand van "Het Volk" dat dagelijks met bosjes onder dat kunst- en vliegwerk op de bus wacht, heeft dat in de gaten. Tot wanneer er iets gebeurd, dan wordt het in de gazetten weer afgedaan als een banaal ongeval. Toch werden hier de regels van goed vakmanschap met de voeten getreden en dat zou verregaande gevolgen kunnen hebben.


Informatie.
Om uit te vlooien wie nu eigenlijk verantwoordelijk is voor die verlichting nemen we tot twee keer toe contact op met de perswoordvoerder van De Lijn Vlaams Brabant, Dominique Renders, maar die heeft blijkbaar geen tijd of zin om te antwoorden, ze leutert liever met Radio2. Vervolgens nemen we contact op met de NMBS, Bart Crols is van mening, dat die infrastructuur van De Lijn moet zijn. We nemen contact op met De Lijn te Leuven en daar vertelt Anouck ons dat het gebouw van de Lijn is, maar de verlichting mogelijk van de NMBS. Als vierde nemen we contact op met de woordvoerder van De Lijn Tom Van Der Veken, maar ook die kan geen uitsluitsel geven, maar zou iets laten weten, of laten terugbellen klinkt het. We zijn al meer dan een week met deze zaak doende en gaan er van uit dat, als het gebouw van De Lijn is, hetzelfde geldt voor de infrastructuur en de verlichting.

Hoe het wel moet.

We geven hier alvast ten bate van De Lijn informatie over de wijze van plaatsen, hoe de Engelsen het doen en hoe de Duitsers dat voorstellen.

MM_238_03_De_Lijn.pdf
 
Artikel n° : 05/15/5937
Geplaatst  : 9:46 7/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 07 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.