Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933434





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Peetvader Dams is een lafaard.
01 mei 2015
Het wanbeleid in Tremelo moet en zal nog meer naar boven komen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.053.900
Tremelo 01 mei 2015.

Iedereen die niet naar de pijpen van burgemeester Dams danst, moet eraan geloven, dat was destijds ook het geval met Mark Liekens die ondertussen een job heeft gevonden bij de stad Leuven. Omdat journalist Erik Verbeeck van meet af aan burgemeester Paul Dams -Open Vld- heeft duidelijk gemaakt dat Morsum Magnificat zich ook in Tremelo, zoals altijd en overal, met veiligheid inlaat, werd Erik Verbeeck al bedreigd met "wie mij gerust laat, laat ik ook gerust". Dams heeft er echter geen rekening mee gehouden dat Erik Verbeeck zich onder geen enkel beding laat intimideren en bedreigen een averechts effect heeft.

Dokter Schreurs weigerde wegens Morsum Magnificat.

Al vlug ging Erik Verbeeck in gans Tremelo over de tong, werd overal aangekondigd. De eerste die ons weg wilde was de verhuurster van de woning aan de Baalsebaan, dat was al de eerste week toen de huur nog niet was ingegaan, "vertrek" zei Jeanine. De volgende die Erik Verbeeck discrimineerde was nota bene een dokter, die was van oordeel dat hij na consultatie van de website van Morsum Magnificat, met zijn patiënt niet op dezelfde golflengte zat en weigerde Erik Verbeeck als -diabetes-patiënt. Daarop diende Erik Verbeeck met document J1406776 prompt een klacht in bij de orde van geneesheren waarvan het resultaat nooit bekend zal worden.

Lastercampagne.

Bij onze journalistieke activiteiten na een ongeval aan de Baalsenaan, werden wij geïntimideerd door inspecteur Ann Boeve. Toen wij in Tremelo woonden en zoals dat hoort, bij de eigenares over de slechte kwaliteit van de woning, aanklopten, kwam wijkagent Jan Vandeplas aan huize met verzoek de verhuurster niet meer te contacteren. Alweer een onterechte actie van de politie van Tremelo die zich voor de kar van de politiek laat spannen, ook hier volgde een klacht, maar dan bij het Comité P. Ondertussen heeft Dams overal een lastercampagne opgezet en iedereen waarover Dams volledige macht blijkt te hebben, ook het personeel van de gemeente, spreekverbod opgelegd. Ook in de kroegen gaat Erik Verbeeck overal in de negatieve zin over de tong, Dams zorgt er voor dat het vuurtje wordt aangewakkerd om Erik Verbeeck overal uit te sluiten. Hij moet weg uit Tremelo.

Parket Leuven.
Erik Verbeeck zou geen journalist zijn, maar al in november 2006 had Erik Verbeeck al een persaccreditatie bij het Parket van Leuven. Uiteraard is het Parket van Leuven -en elders- niet blij met journalisten die de vrijheid van meningsuiting iets te letterlijk opnemen, de klassieke pers krijgt instructies wat ze wel en niet mogen schrijven, de pers in België is niet vrij, justitie en politiek houden de pen van de kontlikjournalisten vast. Hun clubjes, zoals de VVJ, worden deels door de politiek betaald!  Erik Verbeeck gaat een recapitulatie opmaken van de ervaringen -met bewijsmateriaal- in Tremelo en thans juridische stappen zetten tegen burgemeester Dams. Ook de minister van Energie wordt in verband met de gevaarlijke elektrische aftakkingen in Tremelo juridisch aangepakt. Ook de politie die bevoegd is voor die aftakkingen, zoals met de zaak Pastoor Caytanstraat 6, zal aangeklaagd worden bij de bevoegde minister -opsomming niet limitatief-.

Veiligheid.
De onveilige situaties in publiek toegankelijke lokalen en openbare ruimten in Tremelo zijn niet te tellen, iedereen die zich voor de kar van meneer Dams laat spannen is nu gewaarschuwd. "Het Volk" heeft de leiders die het verdient en Morsum Magnificat zal, nu nog meer dan voordien, onveilige situaties in de publiek toegankelijke plaatsen bij de bevoegde diensten aankaarten, veiligheid is toch wat zo belangrijk is voor de politiek, welnu Morsum Magnificat zal nu voor Tremelo een koekje bakken uit eigen deeg.   

Wordt vervolgd.

Artikel n° : 05/15/5923
Geplaatst  : 7:14 1/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 03 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.