Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926308





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : TE HUUR, gehuurd en bedrogen, een schrijnend voorbeeld-Update1
24 april 2015
Vrederechter vergezeld van deskundige stelt vast en bevestigt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.045.600
Haacht / Tremelo 24 april 2015.

--- Upate1 17:39 26/04/2015
Huurders hebben zich afgesloofd.
We tonen aan
wat huurders moeten doen om de woning die ze in Tremelo huurden veilig te kunnen genieten van het gehuurde. Er was bedrog wegens een resem verborgen gebreken. Hier de bewijzen die ondertussen mede een plaatsbezoek door de Vrederechter bevestigd werden.
OCMW Tremelo.
Andermaal maken wij publiek dat het OCMW van Tremelo en haar Voorzitter Jan Van Herck -CD&V- boter op hun hoofd hebben en de huurders daarvan het slachtoffer zijn. Tremelo is niet zó mooi als ze met de hulp van de klassieke pers laten uitschijnen!
--- einde update1

Gisteren 23 april 2015 heeft de Vrederechter van het Kanton Haacht in het geschil tussen de huurders en de verhuurder van de woning aan de Baalsebaan 57, een plaatsopneming uitgevoerd. De huurders hebben voor hun eigen veiligheid een aantal verborgen gebreken aan de woning noodzakelijk dienen op te lossen. Daarbij hebben de huurders voor een appel en een ei, maar op een deskundige wijze, die problemen opgelost. Maar zelfs dat belachelijk laag bedrag wenst de verhuurder niet te betalen.

Deskundig.
De Vrederechter heeft voor de technische vaststellingen beroep gedaan op een deskundige, maar waarom die op zijn beurt ook nog een "sapiteur" diende aan te stellen, is onduidelijk. Hoe dan ook werd bevestigd dat de door de huurders uitgevoerde werken aan de elektrische installatie volgens de wettelijke voorschriften en de regels van goed vakmanschap werden uitgevoerd. Bovendien het gevorderde bedrag voor die werken terecht is.

Afgekeurd.
Opnieuw werd zowel door de deskundige, maar vooral door de sapiteur bevestigd, dat het stooktoestel in feite niet in dienst mag gesteld, er is onder andere co-vergiftigingsgevaar. Het is al een jaar dat de huurders sukkelen met de verwarming. Twee PV's ten spijt weigert de verhuurder, een gewezen zaakvoerder van de firma Matreco, haar wettelijke verplichtingen waar te nemen en dat met alle mogelijke gevolgen van dien.

Openbaar gerucht van Tremelo
Volgens het openbaar gerucht van de gespijsden maar vooral gelaafden van Tremelo, zouden de huurders worden buiten gezet, of zou er inboedel opgeladen zijn omdat zij de huur niet zouden betalen. We snoeren de pipo's die in het gareel van de burgemeester lopen, hier de mond met het bewijs van de zoveelste leugen en laster, de huur werd elke maand betaald.

Wanbeleid in Tremelo.

Bij herhaling is de gemeente Tremelo al gewaarschuwd dat zij voor deze klasse III inrichting verantwoordelijk is voor het toezicht én handhaving. De milieu-inspectie Vlaams Brabant heeft hen daarop recent op 4 maart 2015 nog gewezen. Eerder, al in 2014, heeft LNE -Leefmilieu, Natuur, Energie- Tremelo daarover ook al aangeschreven, maar het wanbeleid in Tremelo beweegt niet en houdt een milieumisdrijf in stand. Ook AMMC -LNE Afdeling Milieuhandhaving, Milieuschade en Crisisbeheer- heeft een dossier lastens de verhuurder geopend.

Paul Dams.
De huurders waaronder ook de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, hebben nu burgemeester Paul Dams, omdat deze zijn wettelijke verplichtingen miskent, feitelijk bij zijn eedaflegging meineed pleegt, persoonlijk verantwoordelijk gesteld voor de mogelijke gevolgen van het stooktoestel dat niet voldoet aan het BVR van 8 december 2006. Dams ontvangt daarvoor als persoon een aangetekend schrijven EVS1504595.   
   
Meer volgt.

Artikel n° : 03/15/5905
Geplaatst  : 11:14 24/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 27 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.