Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933437





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Kontlikjournalist krijgt gelijk van collega journalisten, de oorlog gaat verder.
16 april 2015
Pseudo rechtbank voor journalisten RvdJ oordeelde nogmaals met de natter vinger.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.037.100
Brussel / Tremelo 16 april 2015.

Naar aanleiding van het gejank van journalist Chris De Bruyn bij zijn collega's en leden van hun journalistenclubje VVJ over Erik Verbeeck en diens artikel naar aanleiding van de brand bij Rappoort, heeft het clubje waarvan Erik Verbeeck geen lid is, en ook geen lid van wenst te zijn, Erik Verbeeck ongelijk gegeven. Daarbij gebruikt de pseudo rechtbank voor journalisten altijd dezelfde strategie "partijdigheid". Nogal wiedes, de RvdJ is opgericht in de schoot van de beroepsvereniging van journalisten, die voor vijftig procent betaald wordt met geld van de overheid en hanteert dan ook meestal de pen van hun broodheren.

Laster en eerroof.

Journalist Chris De Bruyn werd door de politie van Tremelo onder andere door commissaris Ronny Prijck, binnen de perimeter toegelaten, na een opmerking ter zake moest De Bruyn die perimeter verlaten. De commissaris en artiest zou aan het Comité P. verklaren -liegen- dat hij niet zou gezien hebben dat De Bruyn binnen de perimeter was geslopen! Wie de foto -inzet- bekijkt moet zich toch afvragen of die commissaris Ronny Prijck -muzikant bij The Oneliners- nog voldoende alert is om politieman te blijven. De journalist hoorde niet binnen de perimeter te komen, doet dat toch, staat vlak naast een politieman en die ziet dat niet ?! De Bruyn was woest de perimeter te moeten verlaten en zei publiekelijk dat Erik Verbeeck van het OCMW leeft, wat absoluut onjuist is.

Geen klacht.
De inspecteur die de perimeter bewaakte was getuige, Erik Verbeeck heeft foto's, maar door het overstemmend geluid van de brandweerauto is de klank van de geluidsband onbruikbaar. Erik Verbeeck had strafklacht kunnen indienen tegen De Bruyn wegens laster en eerroof en de aanwezige inspecteur als getuige aanduiden, maar Erik Verbeeck gaat niet janken bij de flikken.

Partijdig.
De Raad voor de Journalistiek is partijdig en wil over iedereen oordelen en beslissen, maar elk onpartijdig onderzoek ontbreekt. Hier wordt een journalist uit eigen nest de hand boven het hoofd gehouden, vreemde eenden in de bijt worden niet getolereerd. Ze -ver-oordelen op éénzijdige verklaringen van hun eigen lid. Wie zin heeft om het geleuter van de pseudo rechtbank voor journalisten te gaan bekijken kan naar hun website. Chris De Bruyn heeft zijn recht van antwoord op Morsum Magnificat gekregen.

Journalist De Bruyn hoorde daar niet te staan fotograferen.


Is het gezichtsveld van de commissaris ernstig beperkt? Dan hoort hij niet meer thuis bij de politie.

Goede bekenden.
De politiecommissaris Ronny Prijck doet dienst in Tremelo, mag ook via het orkest The Onelniners voor de derde keer op een rij ter gelegenheid van de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur te Tremelo optreden http://www.theoneliners.be/News.html
 Ook op de 11 juli 2014 viering in de tent aan het OCMW te Baal mochten The Oneliners én Ronny Prijck in samenwerking met de politieke kliek van Tremelo optreden, u ziet de commissatris / artiest op de foto's  http://www.theoneliners.be/Foto's/11-juliviering%20Tremelo/album/index.html. Nogal wiedes dat de journalist Chris De Bruyn die ook in Tremelo woont een goede bekende is, dat blijkt uit de foto waar de politiecommissaris de ogen sloot of anders blind is en niet bij de politie thuis hoort. Het Comité P.,moet over die zaak haar visie nog geven, daarover werd onlangs nog bijkomende informatie verstuurd J1504954.

Zware job?
We hebben hier een voorbeeld waarom de politie op 58 met pensioen wil en om dat te bereiken tot staken overgaan. Een goed pensioen en dan nog een bijkomende job, dat kunnen ze zelfs wanneer ze niet met pensioen zijn al realiseren! We zien hier hoe zwaar de politie job van de commissaris wel moet zijn als je nog in een orkest bedrijvig kan zijn en in de kleine uurtjes thuis komen! Kan zo'n element bij de politie nog wel functioneren als er al geen belangenvermenging is?! 

Artikel n° : 03/15/5885
Geplaatst  : 15:48 16/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 16 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.