Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933439





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Elektricien klusjesdienst OCMW moet dringend terug naar school.
13 april 2015
Misleiding van argeloze huurders voor reële gevaren moet worden bestreden en bestraft.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.034.300
Baal / Tremelo 13 april 2015.

Nu de gevaarlijke bovengrondse laagspanningsaftakking na interventie van deze redactie, door een aannemer van Infrax werd hersteld, werden andermaal en dit voor de tweede keer, door de huurder terechte vragen gesteld over de conformiteit van de elektrische installatie in de huurwoning. Deze redactie had daarover vandaag ook al uitvoerig getelefoneerd met de Secretaris van het OCMW van Tremelo, de verhuurder van de woning. Als gevolg daarvan stuurde de Secretaris wellicht hun elektricien naar de woning.Alweer en dit voor de tweede keer, beweert de aangestelde van het OCMW dat de elektrische installatie in orde is. Morsum Magnificat spreekt dat met klem en met kennis van zaken tegen.

Genoeg geweest.

Morsum Magnificat heeft al aangetoond dat de in juli 2014 door Infrax gerealiseerde aftakking niet aan de wettelijke voorschriften voldeed en deze werd, als gevolg van acties van deze redactie, vandaag ondergronds geplaatst, een goede zaak. Aangezien de elektrische installatie niet is aangesloten op een beschermingsgeleider zoals bepaald in artikel 69, 71 en 86 van het AREI, is dit een zeer gevaarlijke situatie waaraan de huurder-s- worden blootgesteld. Het OCMW van Tremelo, waarvan het hoofd van de klusjesdienst een gediplomeerd elektricien zou zijn, moet, indien hij vandaag voor de tweede keer aan de huurders is komen vertellen dat de elektrische installatie in orde is, terug naar school.

Wonen Vlaanderen.
De eigenaar van de woning steekt de handen in de lucht en ontvangt de huur en daarmee is de kous af. De "huurder" heeft, in het huurcontract op 3 januari 1996 afgesloten, onderschreven dat de woning als hoofdverblijfplaats wordt verhuurd, bijgevolg moet het verhuurde zeker voldoen aan de voorwaarden van artikel 2 van de wet van 20 februari 1991 -niet limitatief-. Aangezien het OCMW van Tremelo in haar boosheid blijft volharden, werd al vandaag een e-mail verzonden naar Wonen Vlaanderen en de jurist van de Inspectie RWO. Er zit niets anders op dan op die manier in het kader van het algemeen belang, te reageren. Het OCMW krijgt de e-mail met referentie J1504961  via een aangetekend schrijven toegestuurd, idem dito voor Wonen Vlaanderen.

Artikel n° : 03/15/5881
Geplaatst  : 20:36 13/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 14 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.