Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926314

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Nieuw gerechtelijk onderzoek na klacht met Burgerlijke Partijstelling-Update2
19 februari 2015
Al gaat de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.969.400
Leuven / Tremelo 19 februari 2015

--- Update 2 11:29 21/02/2015
Edgard Geleyns spreekt
--- einde update 2

--- Update 1 7:07 20/02/2015
Geen antwoorden.
We stelden aan Tremelo enkele vragen over de paaltjes aan de Stock Shop, het leveren en plaatsen van kasseien, het plaatsen van een tent voor de Chiro privé terrein; enzovoort, maar Tremelo laat niets van zich horen, waarom niet? Ook burgemeester Dams werden vragen gesteld over het asfalt op zijn oprit werd gelegd, maar ook hier geen kik. Als Dams recht in zijn schoenen staat en een factuur heeft waarom komt hij daar dan niet mee naar boven?
--- einde update1

Naast het strafonderzoek dat door de Arbeidsauditeur van Leuven na een "Melding" van deze redactie omtrent het vernietigend rapport dat door Interleuven werd opgemaakt, wordt gevoerd, is er nu blijkbaar door het Parket op last van onderzoeksrechter H., een ander onderzoek opgestart. Dat onderzoek zou het gevolg zijn van een klacht met Burgerlijke Partijstelling die einde januari 2015 werd geplaatst, daarbij komt Rik Liekens van Architeam en ook burgemeester Paul Dams in beeld. De burgemeester neemt blijkbaar voor ons zijn GSM niet meer op, Rik Liekens kregen we wel aan de telefoon.


Paaltjes aan Stock Shop.

Vanaf 10 september 2014 ondernemen we pogingen om Rik Liekens, de grote man van Architeam te bereiken, uiteindelijk lukt dat op 18 oktober 2014. We stelden aan Rik Liekens vragen over paaltjes die door gemeentearbeiders op diens eigendom aan de Baalsebaan waar de Stock Shop is gevestigd, zouden geplaatst zijn. Maar Rik Liekens weet daar niets van en zou dat navragen, we mochten na drie dagen terugbellen. Maar we kregen de grote zakenman en omstreden voorzitter van de Gecoro niet meer te pakken. Gisteren 18 februari 2015 lukte het opnieuw. Na vijf maanden weet Rik Liekens nog altijd niet wie de paaltjes, nota bene op zijn eigendom, heeft geplaatst ... Als we dat niet geloven, zal Liekens ons wel iets anders wijs maken.

Geen reactie.
Aan de gemeente Tremelo werden over die paaltjes en andere feiten vragen gesteld, maar het bleef al die tijd stil. Het wanbeleid van Tremelo heeft immers, wegens disproportioneel feesten, geen tijd om op -netelige- vragen van inwoners te antwoorden. Daarom werd er vandaag een "in gebreke stelling" gestuurd, maar ook daarop zal wel geen reactie komen.Rik Liekens.
Als we Rik Liekens vragen stellen over de "kweddelen" met de zaak Peeters, Edgard G., Gecoro, dan zegt Liekens "ik heb geen kweddelen, ik heb met niemand kweddelen, als ze denken dat ze kweddelen hebben, dat moeten zij weten". Als wij Rik Liekens naar de belasterende e-mail van 16 juni 2013 om 11:07 verwijzen waarin de zware beschuldiging "notoire afperser" voorkomt, zegt Rik Liekens "ik zal dat wel uitleggen meneer, dat is geen probleem. Ik ben daar opgelicht door die mens, wat kan ik dan meer doen, ik ga dat heel mijn leven blijven verd..., maar problemen heb ik daar niet mee, die gaat mijn leven niet veranderen. Maar zo lang dat die rond loopt moet die toch opletten, want allez die heeft mij afgeperst en opgelicht en ok goed ... ene die mij afperst ga ik ook niet vergeten". Wanneer wij zeggen "die zaak is toch voor de Correctionele rechtbank gekomen voor die zogezegde afpersing en u heeft daar toch geen gelijk gekregen .... daarop verbreekt Liekens het gesprek. We kunnen de man niet meer bereiken.

Reactie van Edgard G.
We hebben de zienswijze van Rik Liekens gevraagd en de inhoud van diens e-mail van 16 juni 2013 voorgelegd. Edgard G., kon niet meteen reageren, maar beloofde dat vandaag in de loop van de dag uitgebreid te doen.  

Liegen en blijven liegen.
In het huurdossier waarbij de verhuurster, gewezen zakenvrouw Jeanine V., zich via haar advocaat rijkelijk bedient van leugens, worden de huurders ervan beschuldigd dat zij "gesmeekt" zouden hebben om twee maanden geen huur te moeten betalen in ruil voor de opkuis van de woning. Aangezien advocaat Steven Vermeylen die leugens blijft poneren, publiceren wij hier de link naar Youtube  http://youtu.be/tEnQMUYXf1g
waarop te horen is hoe Jeanine V. aan de kandidaat huurders zelf voorstelt om twee maanden gratis te mogen wonen! De "leugens" en "laster" worden hier bewezen.De verhuurster wilde haar woning snel opnieuw verhuren.

Luxetour.
Advocaat Steven Vermeylen blijft in zijn besluiten ook liegen over het feit dat Erik Verbeeck geluidsmetingen zou hebben uitgevoerd op de terreinen van het naastliggend busbedrijf Luxetour. Niettegenstaande Luxetour dat al in oktober 2014 schriftelijk contesteerde, blijft de verhuurster via haar advocaat, de huurders met leugens en laster in een slecht daglicht stellen. Luxetour heeft dat nu op 18 februari 2015 aan Steven Vermeylen gemeld.

Geen huur betalen?
Volgens wij vernemen wordt in het "openbaar gerucht" in Tremelo verspreidt dat de huurders van het pand aan de Baalsebaan 57 geen huur zouden betalen en als gevolg daarvan binnenkort uit de woning worden gezet. Alweer een flagrante leugen van jewelste, bijgevolg laster. Alhoewel wij weten uit welke hoek de leugens komen kunnen we dat -nog- niet bewijzen, wat wij wel kunnen bewijzen is dat de huur wel degelijk elke maand wordt betaald hier de recapitulatie op een Excel lijst.

Meer volgt in het artikel MM_235_01_Tremelo_huren
Meer volgt na de reactie van Edgard G.
 
Artikel n° : 02/15/5800
Geplaatst  : 14:15 19/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 
 

Laatste update ( 21 februari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.