Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927107





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal / Tremelo : Dossier wanbeleid van Dams en C° wordt weer dikker-MM-235-06-Update1
15 februari 2015
LS-Aftakking naar door OCMW verhuurde woning is een gevaar voor personen en goederen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.961.300
Tremelo 15 februari 2015

--- Update 1 20:01 15/02/2015
Geen schrik.
We ontvangen een e-mail van Peggy N., die het artikel heeft gelezen. Peggy zegt dat het niet waar is dat zij bevreesd zou zijn om de verhuurder uit vrees te moeten vertrekken, aan te spreken.
NVDR: Misschien hebben wij het tijdens het onderhoud van 8 februari niet goed begrepen toen Peggy zei "ik weet genoeg als ik er verder mee ga,waar ik sta", einde citaat. Peggy moet zich realiseren dat ze een woning in huur heeft die quasi zeker niet voldoet aan de wettelijke voorschriften en SVK Social in vereffening is.
--- einde update 1

In juli 2014 moesten de flikken van Tremelo & C° optreden voor een losgekomen laagspanning aftakking van een door het OCMW van Tremelo verhuurde woning. Voor die aftakking waren de eigenaars al eerder bij Infrax, de distributienetbeheerder die ertoe gehouden is om het wettelijk onderhoud van het elektrisch net dat eigendom is van Tremelo, uit te voeren, maar dat niet doet. Toch wordt Tremelo en haar DNB door de wet verplicht hert vereiste onderhoud te doen. Dat extra KB van 24 maart 2003 is er gekomen nadat Morsum Magnificat in de periode 2002 - 2003 het onwettig en gevaarlijk zootje bloot legde.

Crimineel.
Al in 2002 werd Tremelo onder Schepen van Openbare Werken Paul Dams -Open Vld- geconfronteerd met gevaarlijke en onwettige aftakkingen in de Geetsvondelstraat, Pastorijstraat en elders. Maar de burgemeester denkt boven de wet te staan. Niettegenstaande Gouverneur Lodewijk De Witte malafide burgemeesters zoals Paul Dams de hand boven het hoofd houdt en ook het Parket te Leuven de ogen sluit, zal Morsum Magnificat het steeds dikker wordende dossier nu toch moeten afsluiten en aan het Federaal Parket overmaken. Justitie te Leuven heeft naar aanleiding van de brief van Dirk Claes al de ogen gesloten. Claes is ook niet vies om de scheiding der machten met de voeten te treden, dat heeft hij bewezen door een brief aan Procureur Ivo Carmen te sturen voor zaken die kant noch wal raken. Als diezelfde Procureur dan ook nog eens klant is in het café van Claes, dan moeten wij als burgers beseffen dat de scheiding der machten een lachertje is.

Dossiers zo goed als klaar.
Momenteel ligt het dossier dat het "boekske" van Tremelo bij minister Homans over de schandalige huurpolitiek van het OCMW van Tremelo opent, klaar. Het dossier over het massaal niet respecteren van het KB van 24 maart 2003 waarbij duizenden bewoners van Tremelo en tienduizenden bewoners elders in gevaar worden gebracht, zal nu afgesloten worden, er zijn de laatste tijd steeds meer schandalen bijgekomen, zoals het huidige geval in de Caytanstraat te Baal dat we zéker moeten bijvoegen.

MM_235_06_Baal_Aftakking.pdf

Artikel n° : 02/15/5796
Geplaatst  : 10:43 15/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 16 februari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.