Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925642

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brand te Tremelo : Morsum Magnificat dient klacht in bij Comité P-Update1
15 november 2014
Ook intimidatie van politie, dat neerkomt op straatverbod, zal nog vervolg hebben.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.837.400 
Tremelo 15 november 2014.

--- Update 1 18:09 15/11/2014
Goednieuwsshow.

Op de website van Tremelo http://www.tremelo.be/ werd wat goednieuwsshow opgevoerd en werd de waarheid geweld aangedaan. Tijdens de brand werden, in tegenstelling tot wat ze beweren op hun website, niet alle straten afgesloten, zelfs na 14u konden en waren de mensen die vlak naast de brandhaard wonen, nog in hun woning. Dat was ook het geval aan de Berkenboslaan en de woningen achter aan de Baalsebaan 30 -zie bewijsfoto in MM-232-08 op pagina 4-.

Deskundigen.

Dat van één persoon als deskundige diens zienswijze als waarheid wordt aanzien, is bekrompen. Hoe betrouwbaar de brandweer van Leuven is kan iedereen nagaan aan de hand van het vernietigend verslag dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken over dat korps heeft gemaakt. Wie gelooft die mensen nog?.

Is dit soms een "Compound" en niet voor pottenkijkers ?Buiten de schade door de brand, lijkt dit meer op een stort. Mag de milieuambtenaar van Tremelo van de burgemeester Dams daar wel binnen om een kijkje te gaan nemen?

Civiele veiligheid.

Morsum Magnificat heeft met haar artikels in MM 134 en MM 135 in 2006 en 2007, over radioactiviteit ook al eerder aangetoond, dat ook hier veel vragen dienen gesteld. De meeste vragen hebben wij over de -arbeids-veiligheid bij Rappoort, ook dat heeft Morsum Magnificat al in juni 2012 met haar artikel MM-227-02 aangetoond en waar rook is, is ook vuur, dat is nu wel duidelijk geworden.

--- einde update 1

Tijdens en na de brand van de loods van Rappoort heeft de politie van Tremelo weer haar kunsten getoond, de Baalsebaan werd niet afgesloten en bevriende journalisten mochten binnen de perimeter rustig foto's nemen, die van de Gazet van Antwerpen stond zelfs vlak naast commissaris -of hoofdinspecteur-, muzikant Ronny Prijck. Morsum Magnificat werd op een bepaald moment gesommeerd om de omgeving van de ingang van Rappoort te verlaten omdat Carl Liekens de flikken had ingeschakeld omdat "de Pers", doelend op Morsum Magnificat, hen zou lastig vallen.

Carl Liekens viel Morsum Magnificat lastig.

Toen wij na het opheffen van de perimeter vanaf het openbaar domein foto's van de site van Rappoort wilden maken, maakte iemand die we niet kenden, later geïdentificeerd als Carl Liekens, afkeurende gebaren, we mochten geen foto's maken. Vrt en GVA mochten dat eerder wel. Omdat we geen gevolg hebben gegeven aan zijn onzin, belde Liekens naar de politie met de leugen dat wij hen zouden lastig gevallen hebben. Voordien had Liekens & C° iemand op verkenning gestuurd om ons informatie over bliksembeveiliging te vragen zodat ze er zeker waren dat de geviseerde van Morsum Magnificat was. Tien minuten later arriveerden twee agenten waaronder Inp De Rijck en vertelden dat er klacht was geweest omtrent het feit dat wij "hen" -doelend van Rappoort & C°- hadden lastig gevallen.

Klacht bij Comité P.

Voor het feit dat de journalist van de Gazet Van Antwerpen binnen de perimeter zich naast commissaris DE PRIJCK opstellend, mocht fotograferen wordt een klacht geplaatst bij het comité P. Andere feiten die wij de politie ten laste leggen worden eerstdaags nog gemeld, ook andere diensten zullen nog informatie ontvangen over het wanbeleid van Paul Dams en consorten in Tremelo. Bij het Comité P., werd al eerder een gelijkaardige klacht ingediend tegen de politie van Lanaken. Het Comité P., tikte toen met haar dossier 2012-100419 van 16 juni 2006 de korpschef Jos Schepers op de vingers.

MM_232_08_Rappoort.pdf

Artikel n° : 11/14/5664
Geplaatst  : 16:43 15/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 22 juni 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.