Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934148





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Opnieuw klachten bij de Gouverneur wegens wanbeleid II-Update1
01 november 2014
Lodewijk De Witte kan de ogen voor de gang van zaken in Tremelo niet blijven sluiten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.811.400
Tremelo 01 november 2014.

1 november was altijd een sombere dag, maar tegenwoordig is het herdenken van de doden een viering geworden en trekt het "Volk" naar zee. Daags voordien op 31 oktober, ontstaan er gekke toestanden, " Halloween " genaamd. In Tremelo trommelde men voor Halloween -tegen betaling- voor de optocht een discobar "De foute party" op. Geef het "Volk" brood en spelen. Wat anders heeft Tremelo haar volk te bieden? Een recente klacht bij de Gouverneur kende wegens ziende blindheid niet het verhoopte resultaat, nu is de tweede in aantocht, lezers van Morsum Magnificat lezen hier de klacht: J1411846_Gouverneur_Vla_Bra_Klacht_II_Tremelo.pdf -volledige tekst 


Dood door elektrocutie en erger : onthoofding
Met Allerheiligen worden de doden herdacht, zelfs heel jonge mensen van drie jaar zoals de kleine Liam en de tien jaar oude Stéphanie -inzet- kinderen die thuis door een niet conforme elektrische installatie geëlektrocuteerd werden. Leo, Georges en Walter verloren door niet conforme openbare elektrische installaties waarvan de respectievelijke gemeenten Meslin L'Evêque, Sijsele en Laakdal -mede-eigenaar zijn, het leven. Leo en Georges waren 49 jaar toen ze door elektrocutie in de dood werden gesleurd. Walter stierf door een niet conforme elektrische aftakking naar diens woning op 68-jarige leeftijd in Laakdal een gruwelijke dood, de man werd onthoofd door een losgekomen aftakking die daar nooit had mogen geplaatst worden, maar justitie stak de zaak in de doofpot, de  -mede- schuldigen, onder meer de burgemeester van Laakdal, werden beschermd -sic-.

Daar lag de hoed, elders het hoofd en nog elders het lichaam!




Daar lag de "Hoed" van Walter, het hoofd wat verder en het lichaam aan de andere kant van de Nieuwe Baan op 16 augustus 2012 te Laakdal. De te laag hangende BAXB kabel van de elektrische aftakking van Infrax was oorzaak van deze onthoofding. De aannemer door Infrax aangesteld, had twee maanden voordien die aftakking naar de woning van Walter op een onwettige wijze -art. 164 AREI- bevestigd. De burgemeester van Laakdal, Gielis, ontsprong de dans omdat het parket van Turnhout blind is.


Bron : Het Laatste Nieuws

Burgemeester Tremelo negeert waarschuwing.

Sinds mei 2014 heeft deze redactie -tot spijt wie het benijdt- zo'n veertig gevaarlijke aftakkingen in Tremelo blootgelegd. Een tiental daarvan werden, behalve publiek gemaakt, ook rechtstreeks aan de distributienetbeheerders Infrax en Eandis gemeld. Zij weten maar al te goed hoe gevaarlijk de aftakkingen zijn en de herstellingen werden prompt uitgevoerd. Aangezien het de taak is van de burgemeester, in casu Paul Dams in Tremelo, hebben wij op 20 september 2014 via e-mail met document LS1409005 een melding geplaatst bij burgemeester Paul Dams en zijn communicatieambtenaar Nadia Gijsemans, maar geen van beiden hebben het nodig gevonden om art. 29 WsV te respecteren.

Bovendien:
- Tremelo heeft geen leegstandregister.
- Geen pottenkijkers gewenst.
- Nieuwe klachten naar de -rode- Gouverneur.

Meer en bewijsmateriaal in MM_232_01
          
Artikel n° : 10/14/5637
Geplaatst  : 6:37 1/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 02 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.