Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926328





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OMCW Tremelo brengt wegens incompetentie ook niet sociale personen in de problemen
24 oktober 2014
Tweede Proces Verbaal wegens opdracht aan niet vergund bedrijf.
Tremelo 24 oktober 2014
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.798.300

Het OCMW van Tremelo en haar Voorzitter hebben er voor gezorgd dat installateur WVD uit Tremelo een Proces Verbaal aan diens broek heeft, dat komt omdat het bedrijf in de woning van de schoonzuster van Schepen Marie-Louise Maes, alias "Wiske", die door het OCMW negen jaar werd gehuurd, op 28 februari 2014 een onderhoud uitvoerde waarvoor deze niet erkend is.


Niet geplaagd door kennis.
Sinds 1 april 2014 is het pand niet meer aan het OCMW verhuurd, maar de schoonzus van "Wiske" gebruikt onterecht het ongeldige attest dat het OCMW haar ter hand stelde om dat aan de huidige huurders te geven. Tremelo en haar OCMW, ook in casu niet geplaagd door enige kennis, heeft hier geen rekening gehouden met de waard.

Interleuven gevat.

Omdat Tremelo beschikt over een waardeloze milieudienst en ook geen handhavingsambtenaar heeft, stapten de huurders, gewapend met het Besluit van de Vlaamse Regering van 12 december 2008, naar de Intergemeentelijke dienst Interleuven. Willy Yserbijt was er niet gelukkig mee dat Interleuven mede artikel 63 van het BVR van 12 december 2008 door de huurders werd gevat om zijn broodheer en de schoonzus van Schepen Maes van Tremelo te verbaliseren.

Twee keer.
Het komt hier op neer dat het OCMW van Tremelo dat van de gemeente een renteloze lening van 400.000 euro krijgt, de "peulschil" van 399 euro betaalt om een ongeldig onderhoud te laten uitvoeren. Dat feit dat incompetentie en wanbeleid bewijst, is ook de oorzaak dat twee personen een proces verbaal krijgen aangemeten! Het zou zelfs blijken dat de schoonzus, een gewezen zakenvrouw, dus voor een hele poos géén privépersoon, het OCMW opnieuw voor de kar spant om de kosten van een nieuw onderhoud te betalen, dat wordt verder uitgespit. Het PV van LNE

Geen geleuter, maar bewijzen.
Het College van Tremelo werd op 22 september 2014 op de hoogte gebracht dat de betrokken technicus uit Tremelo die door het OCMW wordt aangesteld om werken uit te voeren waarvoor hij niet erkend is, een proces verbaal aangemeten kreeg. Op hoeveel plaatsen, gebouwen die het OCMW huurt, heeft dat bedrijf nog meer ongeldige onderhoudsbeurten uitgevoerd die moeten overgedaan worden? Op 21 oktober 2014 maakte Interleuven eveneens een document op dat het gevolg is van het stil zitten van Tremelo waardoor Interleuven werd gevat en diende op te treden.

Gouverneur en Inspectie RWO.

We zijn benieuwd of de Gouverneur en de Inspectie RWO ook hier alles met de mantel der liefde zullen toedekken.

Dams : "hebben wij ter beschikking".

Als de gemeente Tremelo zómaar zonder verlies van interest, 400.000 euro kan boven halen om het OCMW uit de nood te helpen, stellen de financiële specialisten zich dan niet de vraag waarom Tremelo zo'n bedrag niet op één of andere manier laat renderen?         

Artikel n° : 10/14/5619
Geplaatst : 5:41 24/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 24 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.