Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934157





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Ongeval met vluchtmisdrijf in Grote Bollostraat-MM-231-04
07 oktober 2014
Bestuurder die oorzaak was van ongeval, stopte niet en reed verder.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.773.400
Tremelo 07 oktober 2014.

--- Update 1 21:49 7/10/2014
Bestuurder gevonden.
De bestuurder / Opa die het ongeval had veroorzaakt en aanvankelijk was weggereden, is later aangetroffen bij de familie aan de Grote Bollostraat waar hij op bezoek kwam. De man werd meegenomen naar het politiebureau in de Kruisstraat en later teruggebracht. Zijn familie wilde geen commentaar geven en zich niet met de zaak inlaten.


Om 16:48u werd de man bij de familie waar hj op bezoek kwam en zijn auto na het ongeval had geparkeerd door de politie terug gebracht.

--- einde update 1 
 

Deze namiddag omstreeks drie uur is een jonge vrouw die een Ford Ka bestuurde, de controle over haar stuur verloren en al tollend tegen een elektriciteitspaal gebotst die een halve meter boven de grond is afgebroken. De paal wordt nog rechtgehouden door het laagspanningsnet en de kabel- tv.


Vluchtmisdrijf.
De bestuurder van de auto die de bestuurster van de Ford had gehinderd waardoor deze een bruusk manoeuvre diende te maken en zo tegen de paal terecht kwam, is niet gestopt en doorgereden. Maar een getuige kon aan de ondertussen toegesnelde politie van de PZ-BRT een beschrijving geven van de auto die oorzaak was van het ongeval. De toevallige getuige die met zijn bromfiets passeerde, mocht mee aan boord van de politie combi om de gevluchte bestuurder in de buurt te zoeken. De getuige zou de bestuurder herkend hebben.


De gehavende Ford Kia

Gegevens nog niet binnen.
Bij de persdienst van de PZ-BRT kon men nog geen informatie geven, wel bevestigen dat het om vluchtmisdrijf ging. De gegevens van de ploeg zijn nog niet ingegeven en het is pas morgen dat de pers geïnformeerd wordt zei Luc Verstraete. Aan het verhaal van de getuige konden we maar weinig vastknopen, we hadden de indruk dat de man toen hij met zijn brommer naar het politiekantoor reed om een getuigenverklaring af te leggen,zelf wat te diep in het glas had gekeken. "Mijn dag is weeral goed", zei de man, "ik mag naar het politiekantoor gaan getuigen".

MM_231_04_Tremelo_ongeval.pdf

Artikel n° : 10/14/5587
Geplaatst : 15:41 7/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.