Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934270





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Morsum Magnificat zal het bedenkelijk veiligheidsbeleid in de kijker zetten-Update1
01 oktober 2014
Politie bij de zebrapaden aan de scholen zijn blind voor andere onveilige toestanden.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.764.800
Tremelo 01 oktober 2014.

--- Update 1 9:47 2/10/2014
Geen prioriteit!?
We probeerden bij de politiezone BRT informatie te bekomen of er na onze telefonische en digitaal geregistreerde melding van 29 september 2014 om 08:53u., een ploeg ter plaatse is geweest. Maar perswoordvoerder Luc Verstraeten vond het niet prioritair om die informatie te gaan opzoeken, de tijd dat hij met ons aan de telefoon verspeelde was al te veel! We hebben de politieman er op gewezen dat de aannemer het openbaar domein heeft ingenomen zonder dat de nodige signalisatie is aangebracht en dat weggebruikers in gevaar werden gebracht. In feite had de politie in het kader van artikel 15 van de wet op het politieambt een PV moeten opstellen. Een agent in uniform die regelmatig zittend op het terras van café Paloma -het vroegere café van de vrouw van burgemeester Paul Dams- te zien is, zal wél prioritair zijn in het kader van informatievergaring in het opsporen van verdachten ..
--- einde update 1.   

Aangezien Morsum Magnificat zoals verwacht, voor gemeentelijke activiteiten geboycot en geweerd wordt, gaan we nog meer tijd krijgen om het bedenkelijk veiligheidsbeleid in Tremelo te bekijken, te beoordelen en te publiceren. In Morsum Magnificat 231-01 van 1 oktober 2014 brengen we alweer een schrijnend voorbeeld hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het Bestuur is een pot nat en wolven in het bos bijten mekaar niet, ze hebben allemaal boter op hun hoofd. Het gemeentelijk apparaat is doorspekt van belangenvermenging. Vriendjes, familie en kennissen werden aan een jobke geholpen. Er wordt gewerkt aan het organogram, hoe het allemaal verweven zit, zoals Marie-Louise en zoon, Paul en zoon, Marleen en zoon, Diane en Barco, Wim en dochter, enzovoort.

Dossiers.
We hebben op relatief korte periode al heel wat belastend materiaal voor de burgemeester en zijn bestuur verzameld. Paul Dams diende bij zijn politie al een klacht in tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat wegens de snel rechtgezette vergissing over het parkeren voor het gemeentehuis. Burgemeester Dams beseft wellicht niet hoeveel strafbare feiten hij begaat door voor alles permanent de ogen te sluiten. Daarom zal Morsum Magnificat niet met losse flodders schieten en op een onderbouwde manier op de juiste plaatsen klagen.

MM_231_01_Tremelo_Veiligheidi.pdf

Artikel n° : 10/14/5578
Geplaatst : 4:40 1/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 02 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.