Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926329





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Morsum Magnificat sprak weer met burgemeester Paul Dams-MM-230-09
21 september 2014
Het volledig rapport Interleuven van 17 juni 2014 bewijst wanbeleid in Tremelo.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.748.000
Tremelo 21 september 2014.

Het onderhoud van 22 mei 2014 met burgemeester Paul Dams -Open Vld- van Tremelo was een mislukking. De reden daarvan was dat er na tien minuten een derde in het kantoor werd binnen gelaten die niets met dat onderhoud te maken had. Morsum Magnificat had de bedoeling de historiek met Tremelo in het kader van de veiligheid te schetsen en dat kan niet op tien minuten.

Veiligheid troef.
Al dertig jaar houdt de hoofdredacteur van Morsum Magnificat zich met de veiligheid bezig, niet zoals politici uit eigen belang, maar in het algemeen belang. Omdat "Het Volk" dat niet begrijpt en ervan uitgaat dat ongevallen, sterfgevallen wegens kanker en ander onheil wegens onveiligheid, altijd bij anderen plaats vindt, heeft Morsum Magnificat zich de woede van het systeem op de hals gehaald. Tremelo heeft in 2005 actief en mede valse verklaringen aan de federale politie, de broodwinning van de bedrijfsleiders van VEBO Electroadvies bvba afgenomen, de rechtszaak daarover is nog steeds niet afgewerkt, de gedupeerde zaakvoerders kunnen geen dure advocaten betalen.

Tremelo overal onveilig.
Aangezien wij Paul Dams er op 22 mei niet van hebben kunnen overtuigen dat Tremelo Morsum Magnificat niet zal beletten haar werk te doen en er onveilige situaties bij de vleet werden gespot, werden hier en daar de officiële diensten op de hoogte gebracht en Tremelo diende stuk voor stuk, orde op zaken te stellen. Klap op de vuurpijl is een voor het beleid van Tremelo vernietigend rapport van Interleuven dat op 17 juni 2014 werd opgemaakt. Dat rapport telt 64 pagina's waar ongelooflijk veel onveilige situaties in alle gebouwen van de gemeente worden bloot gelegd. Zo heeft de verantwoordelijke voor de speeltuigen bij kinderopvang Pimpernel, bij herhaling gevraagd om die speeltuigen door een externe bevoegde firma te laten keuren, maar Tremelo geeft geen krimp. Lees hier het volledige rapport en beoordeel het Tremelose beleid van het College van Burgemeester en Schepenen !

            " Een "grote" gazet volgt hier de evolutie van het vernietigend
                        rapport met argusogen zegt een eindredacteur "

Nieuwe dossiers.

Tijdens het onderhoud van 18 september 2014 is Morsum Magnificat met de burgemeester in die zin overeengekomen, dat wij "Meldingen" eerst bij de burgemeester plaatsen zonder deze evenwel meteen publiek te maken, pas als burgemeester Dams zijn belofte op korte termijn -afhangende van het gevaar- niet nakomt, gaan wij over tot publicatie.

MM_230_09_Dams_II.pdf

Artikel n° : 09/14/5564
Geplaatst : 12:02 21/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 22 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.