Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934382





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Burgemeester Dams moet nu dringend verantwoordelijkheid nemen.
01 september 2014
Nieuwe gevaarlijke aftakkingen moeten de burgemeester wakker schudden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.723.300
Tremelo 01 september 2014.

We zetten -tot spijt wie het benijdt-, onze strijd tegen de gevaarlijke aftakkingen naar woningen in Tremelo -en elders- verder. Dat aftakkingen zeer gevaarlijk zijn, bewijst de brand van de grote woning op 7 juli 2014 te Nukerke andermaal. Te Nukerke is het te laat, in de Kalvennestraat,36, de Montystraat,2 en de Domstraat,32 -en elders- te Tremelo nog niet, daar kan het nog gebeuren. Bij deze worden de verantwoordelijken, de gemeente Tremelo -de burgemeester en Schepen van Openbare Werken -, de DNB Infrax en Eandis -die in Nukerke ook betrokken is-, gewaarschuwd dat zij allemaal een verpletterende verantwoordelijkheid dragen

Feesten.
Voor de burgemeester Dams was het de laatste dagen wegens kermis en feesten druk, hij werd met de Voorzitter van de gemeenteraad en andere volgelingen onder meer door deze redactie op de avondmarkt gespot, later door onze bronnen in de kroegen. Nogal wiedes, populariteit koop je in de kroeg, maar competentie verkrijg je door scholing en oefening baart kunst.

Onder de grond.
De aftakking die we aan de Schrieksebaan 162 hebben aangekaart wordt deze week onder de grond gelegd, de roestbui tegen de gevel wordt hopelijk verwijderd en de gevaren opgeheven. Ondertussen hebben we alweer drie andere gevaarlijke aftakkingen gefotografeerd, we plaatsen er hier twee van, LS1409001 en LS1409002. De lijst in Tremelo groeit aan, misschien dat Dams het -nog- niet snapt, maar Eandis hopelijk wel, het dossier tegen deze DNB wordt met de zaak te Nukerke weer aangedikt. Eandis zal de rekening ook daar net als bij Wittevrongel gepresenteerd krijgen, te Nukerke minstens vijfhonderdduizend euro die Ethias als ze verliezen zal mogen ophoesten, Expert Paul S., zal zich uiterst moeten inspannen om Eandis uit de wind te zetten.

Strafbaar.
Het is zeer vreemd dat “Het Volk”, zelfs zij die schade hebben geleden, geen strafklachten plaatst, zelfs de gedupeerde familie te Nukerke komt niet op dat idee. Toch gaat het hier stuk voor stuk om strafbare feiten die in artikel 24 van de wet van 10 maart 1925 –BS 25 april 1925- worden vermeld.

Dit gebeurt er als er zich een probleem in de toevoerleiding voordoet :

https://www.youtube.com/watch?v=Cg7RMvwM_Cg&feature=em-upload_owner    

Artikel n° : 07/14/5530
Geplaatst  : 20:13 1/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.