Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926332





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Ook hier mocht de politiek bij de 11 juli viering niet ontbreken-MM-228-06-Update1
12 juli 2014
Weinig interesse voor het geleuter van burgemeester Paul Dams -Open Vld-


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.654.600
Tremelo, 12 juli 2014

--- Update 1 10:26 13/07/2014
In het kader van het algemeen belang.
Wij gaan het hier nogmaals herhalen : Indien het beleid in Tremelo -en elders- onze knowhow in het kader van het algemeen belang, niet wenst te gebruiken, zullen wij deze in datzelfde kader, tegen hen gebruiken. Bij ons staan ook de -arbeids-veiligheid en de conformiteit van elektrische installaties hoog in het vaandel. In 2012 waren er niet minder dan 164 dodelijke slachtoffers en 19.449 met blijvende handicap. De talrijke branden wegens kortsluiting worden wijselijk niet opgelijst. Horeca zaken en bedrijven moeten hun elektrische installaties elke vijf jaar laten keuren -art. 271 AREI- en Tremelo -of de brandweer- moet de Horeca daarop controleren. Als een burgemeester politiek populair is en verkozen wordt omdat deze voor strafbare feiten de ogen sluit en/of stil zit -zie o.a. stort Victor T- dan is die burgemeester een witte- boord crimineel en minstens passief corrupt omdat hij/zij de ogen sluit voor overtredingen in ruil voor stemmen.
https://www.acv-online.be/Actualiteit/Nieuws/Detail/Dossier_arbeidsongevallen_2012.asp

Asociaal.

Het OCMW van Tremelo pleegt eveneens strafbare feiten door zwakkeren in niet conforme panden te dumpen die ze verhuren, voorbeelden daarvan zijn de woningen aan de Baalsebaan en Kalvennestraat in Tremelo en de Leuvensebaan in Schriek. Omdat wij het OCMW op dat vlak ontmaskeren, stelt de OCMW-secretaris onze methodes in vraag als zouden wij van de positie van die zwakkeren -die zij in ongeschikte of onbewoonbare panden dumpen-, misbruik maken! Lef hebben ze, heel veel lef. 

Horeca gewaarschuwd.
Een horeca zaak is een publieke plaats, alleen de Vrederechter kan iemand toegang ontzeggen, niet de uitbatrer! Het s dus belangrijk, dat onder meer hun elektrische installaties conform zijn.  Op de foto hieronder afgebeeld ziet u de bekabeling van de buitenverlichting bij een handelszaak die een jaar geleden -akte van 10 juni 2013 bij Notaris Frederic Jorissen te Antwerpen- van uitbater veranderde. Normaal moet de brandweer een inspectie uitvoeren, maar het kan ook dat iemand van de gemeente dergelijke zaken bekijkt zegt men bij de brandweer te Aarschot. Hoe dan ook werden hier elektrische leidingen aangelegd die aan de buitenkant van het gebouw langs het terras, de lichten laten branden. Die luidsprekerdraden van 1,5 mm² mogen voor een dergelijk gebruik niet aangewend worden. Soepele kabel -VOBst- mag wel, maar dan binnenshuis en in welbepaalde omstandigheden.

Bekabeling van de buitenverlichting van een Horeca zaak te Tremelo!


Hierover krijgt burgemeester Paul Dams in het kader van art.135.1 van de nieuwe gemeentewet een aangetekende melding. Als hij binnen de week niet reageert sturen we andermaal een melding naar het Parket te Leuven en daar zal het niet bij blijven.

Gevaar voor elektrocutie.
De voeding van de verlichting is niet voorzien van een beschermingsgeleider, met andere woorden, er is geen aarding aan de armaturen die, gezien ze tegen de muur van het terras werden bevestigd, voor de klanten genaakbaar zijn. Burgemeester Paul Dams -Open Vld- mag op zijn hoofd gaan staan als wij zeggen dat hier in een publiek lokaal, elektrocutie gevaar is. Burgemeester Paul Dams mag nog eens op zijn hoofd gaan staan wanneer wij zeggen dat hij in casu wel degelijk in het kader van artikel 135.1 van de nieuwe gemeentewet verantwoordelijkheid draagt. Hebben politici bij hun aanstelling niet gezworen de Belgische wetten te respecteren? Plegen al die politici soms meineed?

Parket zal regelmatig geïnformeerd worden.

Recent werden wij al meerdere keren bedreigd en kregen wij van Guilliaume Claes zelfs de sneer toegesnauwd "u moet nergens niet komen", maar dergelijke feitelijke bedreigingen hebben geen enkele invloed op het werk dat wij in het kader van het algemeen belang en pro bono leveren, integendeel, het zal hen zuur opbreken, Tremelo zal niet kunnen beletten dat wij mistoestanden en strafbare feiten aankaarten en blijven aankaarten.   
--- einde update 1

Het was gisteren op 11 juli de Vlaamse politieke smoelentrekkersdag bij uitstek, de Vlamingen die sneuvelden in de Guldensporenslag zullen zich in hun graf omdraaien mochten ze weten dat de Vlamingen zich in 2014 door de Walen nog steeds de broek laten afdoen en het land wordt bestuurd door iemand die overal in binnen- en buitenland met de vinger wordt gewezen als pedofiel
- zie ook deze link http://www.adhdfraude.net/pdf/NB804.pdf -Haesbrouck is niet de énige die het zegt, ook wij hebben PV's die destijds door de Rijkswacht werden opgesteld.

Feesten.
De voorbije maanden is het niets anders dan feesten, welke dwaas werkt er vandaag nog, de failliete staat blijft voor Sinterklaas spelen, de politieke populariteit mag heel veel kosten want geen enkele van de politieke smoelentrekkers, durft te snijden waar moet gesneden worden want dat is politieke zelfmoord. De N-VA van Bart de Wever, de asociale Antwerpse dikke nek, heeft haar gezicht verloren, ze hebben bereikt dat "zij" er beter van werden, sommigen van hun "sletten" worden in het zadel gezet, voorbeeld is "Pol Vandendriessche", die man dweept niet met Vlaanderen, wel met vrouwen. Van de echte bedoeling van de 11 juli viering is niets overgebleven, het is alleen politiek en eigen belang eerst.

Tremelo.
Ook in Tremelo werd gisteren in mineur gefeest, daarvoor hadden ze een tent naast het gebouw van het OCMW opgesteld, een slechtere locatie hadden ze niet kunnen kiezen. Van de lokale politiek had de Open Vld weer de touwtjes in handen, de asociale separatisten van de N-A hadden zich allemaal aan één tafel genesteld in de uiterste hoek van de tent en ze onderhielden zich alleen maar met mekaar, nogal wiedes en dan durven ze nog ontkennen dat ze niet asociaal zijn. De éénling van het Vlaams Belang in Tremelo -Alain- hebben we niet gezien.

 MM_228_06_Tremelo_feest.pdf  Volledig artikel.    

Artikel n° : 07/14/5452
Geplaatst : 7:59 12/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

 

Laatste update ( 13 juli 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.