Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928645





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang:Meer dan 1300 sympathiesanten steunden de partijpolitiek.
04 maart 2007
Zaal te Gent veel te klein voor het congres van het Vlaams Belang te Gent.


Bezoekers website Morsum Magnificat :  213.400

Betekom / Gent 04 maarft 2007.

Vlaams Belang overtuigend
bij start verkiezingen van 10 juni 2007

Vandaag startte het Vlaams Belang haar verkiezingscampagne te Gent, Filip Dewinter bleef duidelijk op de zijlijn, Vanhecke en Annemans trokken duidelijk de kar, afwezige was Jurgen Verstrepen,  Coveliers was opnieuw op de eerste rij te zien.

Vlijmscherpe toespraken van
Anke Vandermeersch en Gerolf Annemans steken VLD de loef af.
Als we het congres en de sprekers van enkele weken geleden van de VLD vergelijken met het gebeuren van het Vlaams Belang van vandaag, moeten we eerlijk zijn, VLD moet de duimen leggen.
We beoordelen het geheel aan het aantal aanwezigen, de sprekers, de geloofwaardigheid en de inhoud van de teksten, het Vlaams Belang steekt er vandaag met kop en schouder boven.
De VLD kwam tijdens haar congres op de Heizel, erg ongeloofwaardig over, dat het in de praktijk ook z? is, ondervinden we allemaal.

VLD Laat door de PS regeren.
We moeten het Vlaams Belang gelijk geven als ze stellen, dat de regering Verhofstadt zich door de PS van Di Rupo de les laat lezen en Vlaanderen in feite vanuit Waloni? wordt bestuurd, de Walen verrijken zich met  belastingsgeld uit Vlaanderen.

Het Rode Kruis.
Het Vlaams Belang noemt het Rode Kuis ?Brave mensen? en geeft ze groot gelijk dat het RK protesteert, in zijn betoog zei Annemans dat het RK in Walloni? met een boekhouding op de proppen moet komen of het RK van de Saxen Coburgs  er anders kan mee stoppen.

Vlaanderen onafhankelijk.
Het Vlaams Belang heeft vandaag nog eens bevestigd, dat ze het gedachtegoed om Vlaanderen onafhankelijk te maken nog nooit hebben verlaten, het nu meer dan actueel is.
Enkele werkgroepen werden opgericht, ondermeer om degenen die wegens hun sympathie hun job verliezen of gediscrimineerd worden, gratis juridische bijstand te verlenen.  

Lees hier het artikel in pdf

 

Laatste update ( 06 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.