Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928646





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
VEBO voor de Rechtbank te Leuven en het stond weer in De Gazet
03 maart 2007
Halve waarheden van Het Laatste Nieuws die ??n klok liet luiden.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 213.000
Betekom / Leuven 3 maart 2007

zie ook Persnota van 6 maart 2007

Reactie van VEBO Electroadvies bvba
op het artikel in Het Laatste Nieuws van 3 maart 2007


Het artikel vandaag verschenen in de regio-editie van Het Laatste Nieuws bevat  slechts halve waarheden en is ingegeven om VEBO in een slecht daglicht te stellen, VEBO is immers DIRK CLAES niet die ze de afgelopen 2.1/2 jaar, maar liefst 47 keer op een positieve manier in hun gazet hebben gebracht.

Misbruik van vertrouwen.
Het FANC sloot op 6 januari 2005 een ?Dading? met  VEBO af, een dading met voorwaarden, maar de voorwaarden van zichzelf (FANC) respecteerden ze niet !  Ze misbruikten niet alleen het vertrouwen van VEBO , maar ook hun macht en vandaar dat VEBO voor de Rechtbank werd gedaagd.
De reporter van Het Laatste Nieuws vond het niet nodig om de andere partij (VEBO) een reactie te vragen, het was uiteraard de bedoeling om VEBO een slag onder de gordel te geven, de zaakvoerder van VEBO ligt namelijk niet erg goed in de kast van Het Laatste Nieuws te Leuven.

De linker hand mag niet weten wat de rechter hand doet !
In een eerdere zaak in Kortgeding, scheepte een Brussels Rechter de zaak ook al af, er werd door justitie geschermd met de ?Scheiding der machten?, maar dat klopt niet, weet justitie het niet, of w?llen ze het niet weten ?
Jezus zei : ?De linker hand mag niet weten wat de rechter hand doet?, zijn er geen personen waarvan men zegt dat ze twee linkse handen hebben ??

Geruchten in de wandelgangen van juristen voorspelden het : "Heeft de Rechter wel het LEF om het FANC te veroordelen ...... ?" -, wablief, en scheiding der machten ..

Lees hier de reactie van  VeBo Electroadvies bvba   ?n een deel van de dading ?n de reden van de rechtszaak wegens misbruik van vertouwen, machtsmisbruik, etc. (door het FANC gepleegd).

MORSE-Press VOF ?

Laatste update ( 06 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.