Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926339





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Activiteiten Morsum Magnificat komende weken op zeer laag pitje.
03 april 2014
Redactie houdt het in Lanaken voor bekeken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.509.700
Lanaken  02 april 2014.

--- Wijziging 6:32 4/04/2014

Het aankaarten van onveilige elektrische installaties en mistoestanden heeft consequenties, gevolg daarvan is dat malafide verhuurders ten onrechte contracten niet meer verlengen. Maar ook die verhuurders komen er niet zonder kleerscheuren vanaf. Morsum Magnificat gaat de komende dagen inpakken en dat heeft ook invloed op de activiteiten. Het zal zeker tot einde april 2014 duren vooraleer we terug op niveau zullen komen.


E-mails blijven gelezen.

Ondertussen zullen wij onze e-mails wel blijven lezen en we zijn uiteraard ook telefonisch via GSM bereikbaar, op 10 april wordt de vaste telefoon buiten dienst gesteld en daarmee houden we het in Lanaken voor bekeken. We verhuizen een pak dichter naar het centrum van het land, maar daarover later meer.

Puinhoop.

We hebben in Lanaken aan Marino Keulen -Open Vld- bewezen, dat niet wij, maar hij cafépraat verkoopt. Het Openbaar elektrisch net is op vele plaatsen een gevaarlijke puinhoop. Lanaken neemt een loopje met de veiligheid en heeft massaal de wet van 10 maart 1925 op een flagrante wijze met de voeten getreden.

Ambtenaar derde keer op vingers getikt.

Over de wijze waarop burgers in Lanaken door het Open Vld hoofd van de dienst bevolking worden aangepakt, komen we later nog terug nadat het dossier bij de Vlaamse Ombudsman is ingediend. Patrick Maesen was in een periode van een jaar maar liefst drie keer onderwerp van een klacht, de 3e op 14 februari 2014 toen de ambtenaar bestuursdocumenten weigerde af te leveren. Na tussenkomst van een advocaat diende Maesen te plooien - wordt vervolgd-. Patrick Maesen kwam op voor de Open-Vld http://patrickmaesen-openvld.blogspot.be/ en is hoofd dienst bevolking. Kwatongen beweren dat hij diens functie voor de verkiezingen zou misbruikt hebben, hij beschikt namelijk over alle adressen. Onlangs kwam Maesen over Pietersheim ook met sommigen van de Open Vld in aanvaring.

Artikel n° : 04/14/5349
Geplaatst : 21:09 3/04/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 april 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.